- Fortsatt god sjanse til ligagull

Benitez mener Liverpool fortsatt er i en god posisjon til å vinne ligaen. Manageren ser mye positivt til tross for 1-1 mot Everton. Angrer ikke på byttet av Torres. Forsinket SMS-tjeneste.

Rafael Benítez mener Liverpool fortsatt har en utmerket mulighet til å hente hjem ligatrofeet for første gang siden 1990 til tross for kun 1-1 hjemme mot Everton. Steven Gerrard så ut til å ha sikret Liverpool samtlige tre poeng med et flott langskudd i det 68.minutt. Anfield-publikummet fikk seg imidletid et støkk da Tim Cahill umarkert kun heade inn utligningen med kun få minutter igjen. Resultatet betyr at Liverpool misbrukte muligheten til å ta over plassen øverst på tabellen. Manchester United og Liverpool står bokført med 47 poeng, men de røde djevlene har bedre målforskjell og én kamp mindre spilt.

Benítez synes det er for tidlig å avskive Liverpool i kampen om ligagullet.
- Det er for tidlig. Vi er i en meget god posisjon. Det kan bli bedre, men vi må se på det positive. Vi er på samme poengantall som Man Utd på toppen, og det er januar. Vi er også med i Champions League og cupen.
  
- Vi må være skuffet fordi vi avga to poeng da vi var på vei mot seier med tre minutter igjen, men likevel er det mye positivt.
  
- Du må tenke på om vi ville ha ønsket å være i denne posisjonen hvis du spurte oss i august. Jeg kan garantere at 100 prosent av supporterne ville sagt ja.
  
- Jeg har fortalt spillerne, og det er ikke lett fordi alle er skuffet, at de må se på det positive.
  
- Vi kan spille bedre. Noen spillere kommer tilbake fra skade, og de vil forbedre seg.

- Vi kontrollerte kampen i andre omgang og hadde mye ballinnehav, så det er skuffende. Men vi er fortsatt i god posisjon. Vi må holde oss på dette nivået.

- Vi hadde mer kontroll, så jeg hadde tro på at vi skulle score det andre målet.
  
Yossi Benayoun pådro seg et unødvendig frispark i forkant av Evertons utligningsmål.
- Jeg har sett reprisen av hvordan vi slapp inn målet, og kanskje var det ikke nødvendig. Innlegget var virkelig godt, men kanskje kunne vi ha gjort det bedre.
  
Rafael Benítez angrer ikke på at han byttet ut Fernando Torres fem minutter før slutt.
- Jeg vet ikke hvilken forskjell det ville ha gjort om vi hadde en veldig sliten Torres på banen for å forsvare det frisparket.

Forsinket SMS-tjeneste: De av dere som abonnerer på tjenesten LFC LIVE, fikk dessverre enkelte meldinger fra Everton-kampen noe forsinket. Dette skyldes et brudd hos Telenor.