- Fortsatt tittelkandidater

Kenny Dalglish ser ingen grunn til å avskrive Liverpool som tittelkandidater, selv om det ble tap borte mot Tottenham i ligaåpningen. Babel på Hip Hop-plate. Utvidet transfervindu.

King Kenny karakteriserer tapet for Tottenham som et lite tilbakeslag, men på langt nær noen krise.

- På grunn av mediaoppmerksomheten rundt ligaåpningen og den nye sesongen vil et tap i første kamp alltid skape store overskrifter. Men jeg ser ingen grunn til bekymringer. Vi tapte tilsvarende kamp i fjor også, så vi er ikke verre stilt enn da. Vi hadde ikke flaksen på vår side. Så enkelt er det, uttaler Dalglish til LFC Magazine.

- Når du får feilskjær som dette, blir spillerne som ikke spilte alltid hauset opp som superstjerner. Vi vil komme sterkt tilbake etter tapet mot Spurs, og det vil galvanisere spillerne foran kampene mot Stoke og Aston Villa, legger han til.

- Vi er fortsatt tittelkandidater, og vi vil være med å kjempe om ligatittelen når vi skriver mai måned. Forhåpentligvis leder vi serien på det tidspunkt, avslutter en optimistisk Liverpool-ambassadør.

Babel med på Hip Hop-plate
Den britiske artisten Sway opplyser til BBC at Ryan Babel bidrar på hans nye album, som  har fått tittelen "The Signature 2".

- Jeg har noen flotte gjester med på den siste plata. Ryan Babel er med på en av sangene. Han er en god venn av meg, og en flott fyr. Vi har mye moro sammen. Han er en utrolig rapper. Jeg ønsket at han skulle synge litt på hollandsk og litt på engelsk, og det gjorde han med bravur, uttaler Sway.

Albumet blir å finne i platebutikkene i 2010.

Utvidet transfervindu
Sommerens transfervindu skulle egentlig stenge klokken 24.00 den 31.august, men Premier League opplyser nå at fristen til å kjøpe og selge spillere vil bli utsatt til den 1.september klokken 17.00 engelsk tid. Dette fordi det er såkalt Bank Holiday, fridag, på øyriket mandag 31.august.