- Forventer at spillerne løfter seg

Alex McLeish vet det blir en vanskelig oppgave på Anfield, men har tro på at man kan prestere på Merseyside. Manageren til Birmingham fornøyd med urutinert midtstopperpar.

Birmingham er et gjerrig lag på bortebane, med fire scorede og åtte innslupne mål på fem kamper så langt denne sesongen. Etter alle solemerker vil innlånte Joe Hart være tilbake i målet igjen etter at han ikke var tilgjengelig mot moderklubben Manchester City sist uke. Midtstopperpar Roger Johnson og Scott Dann er ikke store navn i Premier League, men manager Alex McLeish hos Birmingham er fornøyd med deres jobb i høst.

- Jeg er ikke overrasket over hvor godt Johnson og Dann har gjort det, forteller McLeish. - Jeg mener det viser at vi gjorde rett når vi vurderte spillerne foran sesongen.

- Jeg skal innrømme at jeg så etter midtstoppere som hadde mer erfaring med Premier League, men det ble til slutt for kostbart for oss.

- Jeg valgte derfor å fortsette med det midstopperparet som jeg mener var like gode som noen andre i Championship forrige sesong, nemlig Johnson og Dann, og mente at de hadde potensial til å gjøre det bra.

- De er vinnertyper. De vil kaste seg fram og blokkere ballen rundt straffefeltet. Jeg vet at dette er to gutter som vil veldig mye og som har mye å se fram til.

- Det virkelige beviset er likevel om vi greier å opprettholde vår posisjon i Premier League og som de hadde en stor del av æren for at vi oppnådde. Da vil de vite at de har etablert seg i Premier League, men så langt har jeg vært fornøyd med dem.

- Nå venter Liverpool på Anfield og jeg har ingen illusjon annet enn at det blir en tøff kamp. De har spilt bra hjemme også denne sesongen og vant siste kamp mot de regjerende mestere. Jeg forventer imidlertid at mine spillere løfter seg til et slikt oppgjør.

Det er klart at midtbanespiller Barry Ferguson er ute med suspensjon, og ventelig vil bli erstattet av Lee Carsley, mens Garry O-Connor og Keith Fahey er usikre med skader.

Sky Sports tror Birmingham starter med dette laget: Taylor, Carr, R. Johnson, Dann, Ridgewell, Bowyer, Larsson, Carsley, McFadden, Jerome, Benitez.