- Full støtte til Benítez

Kilder Daily Telegraph har vært i kontakt med hevder at Benítez har full støtte av Hicks og Gillett. £12M til bruk på spillere i januar? Michael Owen mener Man United er den beste klubben i verden.

Ifølge Daily Telegraph har Rafael Benítez full støtte fra Liverpools amerikanske eiere til tross for at George Gillett uttalte at supporterne bør kritisere Benítez dersom de ikke er fornøyd med spillertransaksjonene eller resultatene på banen etter å ha investert £128M i spillere de seneste 18 månedene. Men kilder nær situasjonen hevder bestemt at klubbens hierarki står bak Benítez. Spanjolen sies å ha et sterkt forhold til klubbens administrerende direktør Christian Purslow, mens begge eierne antas å være forpliktet til å følge Benítez' langsiktige tanker for liverpool FC.

Tabloidavisen Daily Mail hevder at Rafael Benítez får £12M å bruke på spillere i januar.
- Liverpool-manager Rafael Benítez vil få £12M i overgangsbudsjett over nyttår, men det er fortsatt godt unna det han vil trenge for å tiltrekke seg toppspillere for å redde klubbens falmede drøm om Premier League-tittelen. Liverpool-mangerens kjøpekraft har vært et omstridt tema siden ankomsten til Tom Hicks og George Gillett, men Anfields amerikanske eiere vil støtte ham med mer penger når vinduet åpner igjen i januar, skriver John Edwards i Daily Mail, og nevner Lazio-spiss Goran Pandev og flere spanske spillere som mulige transfermål.

- Man Utd er best i verden
Michael Owen må nok forvente seg en kjølig mottakelse når han for første gang etter overgangen til Manchester United returnerer til Anfield 25.oktober. Bedre blir det heller ikke av at spissen karakteriserer United som kanskje verdens beste klubb.
- Det er fantastisk å arbeide med Ferguson. Det er alt du forventer fra et topp, topp lag, kanskje den største klubben i verden. Alt fra materialforvalteren til jentene som jobber i kantinen og manageren er bare førsteklasses, sier Owen ifølge The Times.