- Gerrard er i en egen klasse

Aston Villas midtbanemann Steve Sidwell hyller Steven Gerrard foran kveldens møte på Anfield. Billettinformasjon for bortekampen mot West Ham i London.

Steve Sidwell gjorde sakene sine meget bra da han spilte på midtbanen for Reading for et par år siden. Chelsea ville så ha engelskmannens tjenester, men rødluggen lykkes aldri på Stamford Bridge. Turen gikk så til Aston Villa, hvor han i fjor var mye ut og inn på laget. I år, når Martin O'Neills menn må klare seg uten Gareth Barry som gikk til City, er det ventet at Sidwell vil få en viktigere rolle i laget. Villas nummer fire ser frem til å møte Steven Gerrard, en spiller han mener er i en liga for seg selv, på Anfield i kveld.

- Liverpool ar Stevie G, som er en av de største matchvinnerne som finnes i Premier League for øyeblikket. Han er en matchvinner, og i en egen liga. Han har et fantastisk talent, og det at han er engelsk i tillegg er fantastisk for landet, sier Sidwell i følge Liverpoolfc.tv.

- Det å spille mot slike spillere i Premier League er tøft, men du må bare gjøre ditt beste. Du må bare prøve å temme han.

Billettinfo til West Ham borte
De røde reiser til London for å møte West Ham lørdag 19. september, med avspark kl 18.30. Billettkontoret opplyser i dag om at man har mottatt 2912 billetter på Upton Park, med følgende priser:

Voksen - 45 pund.
Honnør - 22.50 pund.
Barn under 16 år - 25.50 pund.

Billettene vil bli gjort tilgjengelig for salg for sesongkortholdere som var på...
12 eller flere bortekamper i ligaen - onsdag 26. august.
8 eller flere bortekamper - fredag 28. august
5 eller flere bortekamper - lørdag 29. august.