- Gerrard er ok

Benítez opplyser at Gerrard var ok etter City-kampen. Usikkerhet rundt skadesituasjonen. Også smeller på Carragher og Mascherano? Henter ikke Ruud van Nistelrooy.

Steven Gerrard spilte fra start i en ligakamp for første gang på syv uker i 2-2-kampen mot Manchester City. Kapteinen slet med kramper på slutten, men ifølge Rafael Benítez står det greit til med 29-åringen.
- Stevie har trent denne uken, men har kommet tilbake etter tre uker uten trening. En uke er noen ganger ikke nok, spesielt når du hente deg inn etterpå, uttalte Benítez til Liverpool Daily Post etter kampslutt.

- Jeg spurte ham da det gjensto 15 minutter, og han sa at han hadde kramper. I de siste minuttene slet han, men han er ok.

Sen test for Carragher?
Tabloidavisen Daily Mirror hevder at Jamie Carragher og Javier Mascherano slet med småskader mot slutten av kampen mot Manchester City. Det hevdes sågar at Carragher må gjennom en sen test før det tas en avgjørelse på om han blir med til Ungarn. Fernnado Torres blir som kjent igjen på Merseyside for behandling når resten av troppen reiser til Ungarn. Det også er usikkerhet rundt skadesituasjonen til Glen Johnson, Ryan Babel og Daniel Agger. Vi regner med å få en skadeoppdatering senere i dag.

Henter ikke Ruud van Nistelrooy
Ifølge Liverpool Echo tilbakeviser Liverpool FC gårsdagens rykte om at de har planer om å hente Real Madrids Ruud van Nistelrooy på lån i januar. Den tidligere Manchester United-spisser sliter med spilletid i den spanske hovedstadsklubben, og han ønsker et klubbskifte før VM, men han kommer ikke til å signere for Liverpool.