- Gerrard er uerstattelig

Fernando Torres mener at Steven Gerrard betyr alt for Liverpool. Håper kapteinens skadeopphold blir kortere enn antatt. Spanjolen ser positivt på lagets situasjon. Gleder seg til å møte Real Madrid.

Steven Gerrard pådro seg en hamstringskade mot Everton, og er sannsynligvis satt ut av spill i tre uker. Fernando Torres mener at klubbkapteinen betyr alt for de røde.
- Han er uerstattelig. Alle lag har en rollemodell, som har sitt hjem der, én som blir der hele livet. Folk kommer og går, men han blir hele tiden. Her er det Gerrard. Liverpool er ham og 10 andre. Han er alt for oss. De sier at han er ute i tre uker. La oss håpe det blir mindre. Jeg vil håpe og like at hans skadeopphold blir kortere, uttaler Torres til den spanske sportsavisen AS. 

Liverpool spilte hele januar uten å vinne en ligakamp, men vant 2-0 mot Chelsea 1.februar. Deretter ble det et bittert cuptap for Everton før man kom tilbake to ganger og vant mot Portsmouth. Torres innrømmer at de røde har vist svak form, men cil likevel se positivt på situasjonen. Det er mye å spille om, og snart venter Real Madrid i Champions League.
- Vi begynte veldig bra. I øyeblikket går vi gjennom en periode som ikke er den beste.

- Vi er ikke dårlige, kanskje bare at vi har blitt kvalt av mindre lag som er fornøyd med uavgjort. Vi er bedre mot de store lagene, og vi ønsker å vise det mot Real Madrid.

- Vi har fått spillere tilbake som har vært borte grunnet skade, akkurat som jeg har. Alt avhenger av hvordan du ser på det.

- Du kan være pessimistisk og tenke at vi har blitt slått ut av cupen, og at det var vanskelig for oss å vinne. Eller du kan tenke positivt, noe jeg gjør. Vi kjemper om ligamesterskapet, og vi er i åttendedelsfinalen i Champions League. Totalt sett er vi bedre enn tidligere år.

Torres ser virkelig frem til å møte Real Madrid.
- Det er det mest attraktive oppgjøret i Champions League. Ett av lagene med den beste historien i Europa møter ett av de største lagene i England, og bare ett av lagene vil holde seg i turneringen.

- For meg er de bare en ny kamp, og det er ikke bare for min fortid i Atlético. Det er ekstra motivasjon for alle å møte Madrid i Europa.

- Det finnes ingen favoritt bortsett fra kanskje hvert lag på hjemmebane. Returkampen spilles hos oss, og det kan være en fordel, men det er ikke alltid tilfelle.

- Jeg er klar over at det vil bli veldig farlige i Champions League. Det har de alltid vært.

- Ligaen er tøffere fordi det finnes klubber med mer penger.