- Gerrard er verdens beste fotballspiller

Dette ubeskjedne utsagnet kommer fra Liverpool-keeper Jose Reina, etter at lagkamerat Steven Gerrard i dag ble kåret til ”Footballer of the Year” i England.

Fotballjournalistene i England kåret i dag Steven Gerrard til "årets spiller" i Premier League denne sesongen. Liverpool-målvakt Pepe Reina synes scouseren fortjener tittelen "verdens beste spiller".

- Jeg er glad for at Steven ble kåret til "Footballer of the Year". Det er fullt fortjent. Men da snakker jeg ikke bare om i England, men i hele verden, sier Reina til Liverpoolfc.tv.

- Gerrard har vært helt utrolig denne sesongen. Vår beste spiller, den beste spilleren i England og den beste spilleren i verden.

- Liverpool er et annet lag uten ham. Vi må stå frem som en samlet enhet når vi spiller, men han er en nøkkelspiller for oss.

- Ryan Giggs ble kåret til "Årets spiller" av PFA, og det er fair nok ettersom han har vært med lenge, men for å være ærlig så er Stevie den beste spilleren. Journalistene har gitt prisen til riktig mann, og det er fullt fortjent, avslutter Reina.