- Gerrard var skikkelig sur

Steven Gerrard var skikkelig sur før han begynte å krangle med discjockey Marcus McGee 29. desember i fjor. Steven hevder han slo i selvforsvar.

Marcus McGee nektet å gi fra seg musikk-kontrollen i de sene nattetimer på Lounge Inn Bar i Southport, Merseyside. Det hadde ifølge Press Association fått Gerrard og kameratene hans å bli fra seg av sinne og ga McGee en serie slag.

Liverpool-kapteinen var ifølge vitneobservasjoner sint både før og under kranglingen med McGee og hadde drukket en rekke flasker med Budweiser og en shot Jammy Donut etter å ha kommet tilbake fra 5-1-seieren over Newcastle.

Gerrard ga i retten uttrykk for at han hadde sju poeng på en skala til ti på drukkenskapskalaen, og returnerte for å fortsette krangelen med McGee og ga da discjockeyen rundt tre slag.

Den baransatte Nathaniel Lockie, sa i Liverpool Crown Court at Steven skulle være i veldig dårlig humør over å ikke få viljen sin, nemlig kontroll over musikken på baren.

- Han tok tak i genseren til discjockeyen og dro det over hodet hans, dro ham ned og ga han en rekke "uppercutter", sa Lockie ifølge Press Association.

Lockie løp så for å komme McGee til unnsetning og Gerrard ble da dratt vekk og inn i restauranten.

Da Steven og kameratene hans skal ha spurt discjockeyen om musikk-kontrollen, skal McGee ha sagt følgende.

- Hvem i h... tror du at du er?

McGee sa i retten at han husker å ha fått noen slag i ansiktet, men kunne ikke huske hvem som ga ham slagene.

- Ifølge overvåkningskameraene går det klart fram at Steven slo meg noen ganger, kanskje tre ganger, men ærlig talt så kunne jeg ikke si det sikkert. Jeg vet ikke hvem som gjorde hva.

Det første slaget kom fra Gerrards venn, John Doran (29). Han og fire andre menn har innrømmet slåsskamp og voldelig oppførsel.

McGee fortalte at de hadde truet ham til å gi fra seg kortet som kontrollerte musikken i baren.

- Jeg ga det ikke fra meg. Det er jeg som har den jobben og kan ikke gi kortet fra meg. Derfor fikk de ikke kortet. Steven forsøkte å ta det fra meg og kortet havnet på gulvet.

McGee tilbakeviser at han slo tilbake på Liverpool-kapteinen når de barket sammen. I et politiavhør har Gerrard forklart at det var discjockeyen som hadde opptrådt voldelig. Han har forklart at han hadde fått lov av eieren til å plukke noen sanger og at McGee var frekk mot ham.

Dermed var krangelen i gang og slagene ble utvekslet. Steven Gerrard gjorde det i retten klart at slagene han sto for var i selvforsvar.