- Glem City-kampen

Javier Mascherano mener det er viktig å glemme City-kampen. Nå må laget konsentrere seg om å ta tre poeng mot Debrecen. De tre seneste kampene har vist spor av forbedring.

Liverpool reiser til Budapest vel vitende om at kun tre poeng er godt nok mot Debrecen. Samtidig må Lyon ta poeng fra Fiorentina for at de rødes håp om avansement skal leve videre til siste gruppespillsdag. Liverpool skuffet med 2-2 hjemme mot Manchester City, men Javier Mascherano mener laget må glemme den kampen.
- Det er en stor kamp for oss. Vi må legge lørdagens kamp bak oss. Vi må se fremover, sier Mascherano til Liverpoolfc.tv.

- Alle var meget skuffet etterpå, men det var en merkelig kamp. Vi hadde gjort to bytter etter bare 18 minutter. Det er vanskelig når man har så mange skader, og så får man enda flere på banen.

- Men det er veldig viktig for oss å vinne mot Debrecen, ikke bare for å gi oss en mulighet i Champions League, men også får å bygge opp selvtillit for fremtiden.

- Vi møter også Everton, noe som er en veldig, veldig viktig kamp, men først må vi tenke på Debrecen, det er det viktigste. Vi kan tenke på Everton etterpå.

Mascherano mener de seneste kampene gir grunn til optimisme. Laget har likevel en del å jobbe med, spesielt defensivt.
- Jeg synes vi fortjente å vinne mot City. Vi spilte bra, men slapp inn mål. Da blir det vanskelig dersom man ønsker å vinne. Det er et problem, og vi må forbedre oss.

- Laget har prestert bra i de seneste to eller tre kampene. Vi forbedrer oss litt etter litt, men vi gjør fortsatt feil. Vi må legge dem bort om vi skal vinne.

- Vi er Liverpool, og vi ønsker å forbedre oss og vise på banen at vi er et topplag.