- Glem Real Madrid

”Glem Real Madrid” er budskapet fra Rafael Benitez i dag. Han ønsker fullt fokus på søndagens oppgjør mot Man City. Ingen landskamp for Wisdom og Robinson. Fotballutstilling blir forlenget.

Rafael Benitez har bedt sine spillere om å glemme kampen mot Real Madrid i neste uke enn så lenge. Nå oppfordrer spanjolen i stedet til fullt fokus på søndagens møte med Manchester City på Anfield.

- Hovedsaken for oss nå er kampen mot Manchester City. Det er krystallklart, sier manageren til Liverpool Echo.

- City-kampen må prioriteres ettersom det er en ligakamp, og vi er i en god posisjon i ligaen og ønsker å ta alle poengene. Vi har tre dager etter City-kampen der vi kan se frem til kampen mot Real Madrid. Men nå må fokus kun være på ligaen, legger han til.

Liverpools førstelagstropp var tilbake i trening på Melwood igjen i dag, etter å ha hatt et par dager fri. Benitez tror at pausen har gjort godt for hans spillere med tanke på den siste tredjedelen av sesongen.

- Det var viktig at vi vant vår siste kamp før landslagspausen, kampen mot Portsmouth. Det er alltid bra å oppnå et positivt resultat før en slik pause, mener han.

- Noen av spillerne har vært borte i forbindelse med landskamper, og vi har gitt samtlige noen ekstra fridager slik at de kommer tilbake med fulladede batterier.

- Vi er en i en god posisjon, og selvtilliten er høy. Nå må vi bygge videre på det vi har oppnådd så langt, avslutter Benitez.

Ingen landskamp for Wisdom og Robinson
Andre Wisdom og Jack Robinson skulle etter planen ha spilt privatlandskamp for England U16 mot Tyskland U16 i dag. Kampen på Dietmar-Hopp-Stadion er imidlertid avlyst grunnet forferdelige værforhold i Tyskland. Neste sjanse til landslagsspill for de unge Liverpool-spillerne blir således Montaigu Tournament i Frankrike i april.

Fotballutstilling på overtid
Fotballutstillingen på World Museum i William Brown Street i Liverpool sentrum kommer til å pågå lenger enn opprinnelig planlagt. UEFA-utstillingen "Only a Game?" vil nå holde åpent helt til 26.april, noe som er en hel måned lenger enn det som opprinnelig var meningen. Utstillingen inneholder en rekke trofeer og andre gjenstander som har stått sentralt i europeisk fotball de siste 50 årene. Blant annet har alle de fire store UEFA-pokalene stått utstilt der samtidig. Utstillingen åpnet i oktober 2008. Champions League-trofeet ble tatt ut av utstillingen i desember, men UEFA-cupen vil stå der frem til 8.mars. EM-trofeet og cupvinnercuptrofeet vil stå der helt til utstillingen avsluttes 26.april.

Utstillingen har også vist filmen "On the Edge of Passion" som setter fokus på lidenskapen til supporterne til Liverpool, Everton, Olympique Marseille og Galatasaray. Visningene av denne filmen avsluttes imidlertid kommende torsdag. Filmen er 52 minutter lang, og starter klokken 11 om formiddagen. Det er gratis inngang. Filmen vil bli satt opp igjen på noen bestemte datoer i mars og april. Disse datoene er ikke bestemt ennå.