- Glen er sulten på suksess

Rafael Benitez tror at Glen Johnson har kvalitetene og rutinen som kreves for å bli en stjernespiller i Liverpool. 24-åringen ankommer Anfield med god ballast og et ligagull fra tiden i Chelsea i bagasjen.

I løpet av tiden i Portsmouth har Johnson spilt seg inn som fast inventar på det engelske landslaget, og Liverpool-manager Benitez mener at den tidligere West Ham-spilleren nå vil lykkes i en storklubb som Liverpool.

- Vi er virkelig glade, for vi har signert en virkelig god spiller. En engelsk landslagsspiller, sa Benitez til pressekorpset da Johnson ble presentert for media på Melwood i dag.

- Dette er veldig positivt. Han besitter mange kvaliteter og har gode holdninger. Allerede første gang jeg snakket med ham, var det åpenbart at han virkelig ønsket å komme til Liverpool, la han til.

- Han er åpenbart en kvalitetsspiller. Han er mer moden nå. Det kunne man se på denne pressekonferansen.

- Chelsea gikk for de store trofeene i den tiden han var der, men de trengte erfarne spillere for å vinne. Jeg mener at dette var det rette øyeblikket å hente Glen på, da han er en mye bedre spiller nå. Han har rutine, samtidig som han er sulten på suksess.