- Grosso eller Dossena

I følge Andrea Dossenas agent vurderer Juventus om de skal velge Fabio Grosso eller Andrea Dossena som backinvestering. Mascherano-agent i Barca-møte?

Andrea Dossena sin overgang til Juventus avhenger om "den gamle dame" dropper interessen for Lyon-backen Fabio Grosso. Det hevder Andrea Dossena sin agent ovenfor Setanta.

- For øyeblikket er det ingen nye klubber involvert. Juventus må fremdeles bestemme seg om de skal gå for min klient eller Grosso. Det er det som gjør at overgangen til Dossena fra Liverpool til Juventus trekker ut, sier Roberto Florio til Setanta.

- Dersom de velger å fokusere på min klient, så vil han garantert vurdere det. Han trives i Liverpool, men Juventus er Juventus.

Andrea Dossena kom fra Udinese forrige sommer for et beløp på mellom 6 og 7 millioner pund. Italieneren har ikke blitt noen hit i Liverpool, men er fremdeles involvert i det italienske landslaget, og har en høy stjerne i hjemlandet.

Mascherano-agent i Barca-møte?
Det småuseriøse nettstedet Goal.com slår i ettermiddag stort opp at de har en ekslusiv om at Javier Mascherano sin agent skal i møte med Barcelona. Dette møtet skal finne sted nå i kveld, og Walter Tamer skal ha reist til Katalonia for å høre hvilken kontrakt Barcelona kunne tenkt seg å tilby Mascherano.

Ingen bud skal ha blitt akseptert, og Liverpool FC har tidligere gått ut og sagt at det må astronomiske summer til for å få kjøpt argentineren, men likevel skal agenten være ivrig på å få til en overgang. Ettersom dette er fra en såpass luguber kilde, anbefaler vi å ta dette med et par klyper salt.