- Han kan bli en stor manager

Tidligere assistentmanager Phil Thompson har tro på at Jamie Carragher en gang i fremtiden kan bli en velykket manager. Malcolm Elias har allerede funnet seg en ny jobb.

Jamie Carragher har alltid vært åpen på at han ser for seg en fremtid i fotballen også etter at han har lagt skoene på hylla. Paul Ince og Tony Adams har det siste året vist at det likevel ikke er nok med en fortid som spiller på høyt nivå, for å ta skrittet som manager. Phil Thompson tror dog at Carra har det som skal til for å lykkes.

- Jeg tror definitivt han har det som skal til for å bli en manager en dag. Han har interessen, entusiasmen og kunnskaper når det kommer til organisering. Han elsker fotball, og det er det viktigste dersom du skal fortsette etter din spillekarriere, sier Thommo til Liverpoolfc.tv.

- Han er også en som ønsker å lære. Da jeg og Gerard Houllier var der, så var det tydelig at Jamie så alt fotballmessig. Jeg er sikker på at Rafa også har lagt merke til det. Han vil se Football First på en lørdagskveld og analysere de andre lagene. Han ønsker kunnskap og ønsker forstå spillet, og har lært av Houllier og Benítez at alle de små detaljene må være i orden.


Elias til Fulham
Fulham FC annonserer på sine nettsider at de har ansatt Malcolm Elias på sitt akademi i stillingen Head of Talent ID and Recruitment. Elias forlot som kjent Liverpool i midten av juni, etter kun to år i jobben.

Hos de røde jobbet var Elias ansvarlig for rekrutteringen, og organiserte et nettverk med speidere verden over. Det var han som sikret klubben spillere som Lauri Dalla Valle, Chris Buchtmann og Andre Wisdom. Da han hadde en lignende stilling i Southampton i syv sesonger før han kom til Liverpool, fikk han gjennom spillere som Theo Walcott, Gareth Bale og Kenwyne Jones.