- Hardt arbeid hjalp oss videre

Liverpool gikk til semifinalen i FA Youth Cup etter 4-2-seier mot Bolton. Hugh McAuley innrømmer at de måtte jobbe hardt for å avansementet. Bouzanis fornøyd med sin matchvinnende redning.

Scoringer fra Nathan Eccleston, David Amoo og Steven Irwin (2) sørget for at Liverpool vant 4-2 mot Bolton på Anfield i går. "The Trotters" hadde tatt ledelsen ved Daniel Ward. Keeper Dean Bouzanis vartet opp med glimrende redning på stillingen 3-2, og det var Irwins flotte scoring foran The Kop som til slutt avgjorde kampen.
- Vi er fornøyd med å ha nådd semifinalen, men det var ganske nervøst til tider. Vi måtte jobbe hardt for seieren vår, uttaler juniortrener Hugh McAuley til Liverpoolfc.tv.

- Jeg synes vi startet kampen bra, men de tok ledelsen mot spillets gang på en utmerket scoring.

- Vi kom straks tilbake og scoret tre veldig fine mål før pause, og vi så veldig komfortable ut.

- De kom tilbake til 3-2 og kontrollerte kampen for en lengre periode enn hva vi hadde håpet, men Dean sto for en flott redning som holdt oss inne i kampen.
  
- Deretter scoret Stevie et flott mål som ga oss seieren, men kreditt til Bolton som spilte bra og jobbet hardt.
  
Keeper Dean Bouzanis synes de røde viste flott lagånd.
- Det var en stor opplevelse å spille på Anfield, og vi viste stor viljestyrke til å komme tilbake til seier etter å ha ligget under med 0-1.
  
- Vi måtte grave dypt til tider, men det var et flott resultat. Vi er henrykte.
  
Australieren hadde følgende å si om redningen som forhindret Bolton fra å utligne.
- Da ballen kom til spissen deres, visste jeg at han kom til å vende og skyte, så det var bare en reaksjonsredning. Jeg er fornøyd med den.