- Hent Villa

Fernando Torres håper at Rafael Benítez henter David Villa, men tror det kan bli vanskelig. Dirk Kuyt utelukker ikke spill for Feyenoord i fremtiden. Liverpool linkes til Valencia.

Fernando Torres har tidligere uttalt at han gjerne vil ha både David Villa og David Silva til Liverpool, men dersom han skulle velge én av disse er ikke Torres i tvil.
- Rafael Benítez foretar kjøpene, og jeg er sikker på at de som kommer vil forsterke oss. Hvis det var opp til meg, ville jeg ha hentet David Villa. Men det vil kanskje ikke være mulig.

Villa og Torres utgjør en meget god spissduo på det spanske landslaget.
- Vi spiller godt sammen, og vi finner hverandre bra. Det er en fornøyelse å spille sammen med ham. Jeg vet ikke om vi utgjør det beste makkerskapet i verden, men vi er europamestere, og det er nesten det samme.

David Villa virket å være nær en overgang til Real Madrid, men nå har også Barcelona kastet seg inn i kampen om Valencia-spissen.

Engelske tabloidaviser skrev i helgen at Manchester United vil ha Torres som erstatter for Cristiano Ronaldo, men Torres gjorde det helt klart i går at fremtiden hans ligger på Anfield. Nå gjentar han dette overfor engelsk media.
- Jeg vet ingenting om United, bare at det har stått i avisene. Hør, laget mitt er Liverpool og det er veldig klart for meg.

Kuyt ser for seg spill med Feyenoord
Dirk Kuyt har nettopp kommet til enighet med Liverpool om en kontraktsforlengelse, men utelukker ikke at han en gang i fremtiden vil returnere til Feyenoord. Kuyt forlot den nederlandske toppklubben til fordel for Liverpool sommeren 2006. Han snakker regelmessig med sjefen deres Mario Been.
- Jeg kjenner Mario godt, uttaler Kuyt til Sportsweek.

- Vi har hatt mye kontakt på telefon. Vi snakker om spillere, men også om hvordan det fungerer i Liverpool. Han er ivrig etter å lære, akkurat som meg.

- Jeg tror han kan gjøre Feyenoord til mestere. Å vinne mesterskapet med Feyenoord er en drøm for oss begge. Når jeg spilte der, var motstanderne preget av frykt på De Kuip. Vi må få de dagene tilbake.

- I fremtiden ville jeg like å ta min del. Han har ikke snakket om min retur. Han vet at jeg ikke er klar til å forlate Liverpool.

Linkes til Wigans Valencia
Manchester United og Real Madrid sies å være interessert i Wigans kantspiller Luis Antonio Valencia, men nå ryktes det at Liverpool er den tredje klubben som er interessert.
- Vi ønsker ikke å selge ham. Det er store klubber som jakter ham. De tilbyr fantastiske penger for gutten. Jeg vil ikke hindre en spiller fra å spille for en av de seks beste klubbene i verden, sier Wigans formann Dave Whelan ifølge Sky sports.

- Jeg ønsker ikke å selge ham, men dersom Antonio drar, noe han kan komme til å gjøre i løpet av fjorten dagen, skaper det et problem for oss på høyre fordi han kommer til å bli vanskelig å erstatte.

- Vi har tre klubber som kjemper om å kjøpe ham. Vi kommer bare til å sitte på gjerdet. Uansett hva vi tenker så avhenger det av om spilleren ønsker å dra.

- Det er ingen poeng for oss å tenke på å selge ham til Real Madrid eller Manchester United fordi det avhenger av spilleren og rådene han får fra agenten sin.

- Hvis han ønsker å bli, blir jeg glad. Hvis ingenting skjer og han blir, vil jeg være i skyene. Det samme vil supporterne være.