- Ignorer dem

Kenny Dalglish har fått med seg at visse personer har startet sine ”mind games”. Nå råder han Rafael Benitez til å overse disse faktene, og kun fokusere på eget lag.

- Det blir en spennende andre halvdel av sesongen, og det er ikke til å unngå at de såkalte "mind games" vil starte. Jeg har merket meg at de faktisk allerede har startet, da visse personer spekulerer i at Liverpool ikke vil stå distansen, uttaler Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Mitt råd er å overse disse uttalelsene og fokusere kun på det som skjer i egen klubb. Uansett hva noen utenforstående sier, vil de ikke lykkes med å forstyrre noen på Anfield. Det fyller kanskje en rekke spaltemeter, men det skal ikke få lov til å distrahere oss. Jo mer andre snakker om Liverpool, jo mer bekymret er de for oss, legger han til.

- Når folk snakker om oss, viser det at de har respekt for posisjonen vi befinner oss i for øyeblikket. Alle lag i ligaen - uten unntak - misunner oss vår posisjon. Det er godt å kunne si det, og se frem til andre halvdel av sesongen, avslutter King Kenny.