- Ikke avskriv oss

Steven Gerrard tror aldri han har hatt noen bedre sjanse til å vinne Premier League enn i denne sesongen. Andrea Dossena trives og er klar for kamp om venstrebacken.

- Vi er ikke favoritter
Steven Gerrard har vært i utmerket form de siste ukene, og fine scoringer mot Everton de siste dagene har i det minste hindret nederlag i lokaloppgjørene mot de blå. Nå er alle på Anfield enige om at man må finne tilbake til vinnersporet, og kapteinen til Liverpool understreker at hans lag fortsatt i høyeste grad er med i kampen om gullet.

- Er vi ute av tetstriden? Nei, det er vi ikke, understreker Stevie G overfor Liverpool Echo.

- Hvis mulig, har et par skuffende resultater i det siste bare gjort oss enda mer bestemte på at vi skal komme tilbake på sporet.

- Det er ingen som har oss som favoritter til å vinne Premier League, men det bryr vi oss ikke om. Vi er med i tetsjiktet og det er der vi ønsker å være.

- Vi har en stor sjanse denne sesongen, trolig den beste vi har hatt under min tid på førstelaget, og vi må tro på oss selv.

- Det er mye press som oppstår når du er i vår posisjon, men jeg tror vi kan håndtere det. Vi har tro på at vi kan kjempe side om side med United og Chelsea og så får vi se hva som skjer under innspurten.


Ekstra trening for Dossena
Da Liverpool møtte Wigan hjemme 18.oktober startet Andrea Dossena på venstrebacken. Han fikk 78 minutter før han ble byttet ut på stillingen 1-2, i en kamp som Liverpool til slutt fikk snudd til 3-2. På børsen til liverpool.no ble det fire poeng for den italienske forsvareren, og mange lurte på hva Rafa hadde kjøpt her.

I de siste kampene han har hatt på banen har Dossena hatt fremgang, ikke minst offensivt hvor han har vist at han har en venstrefot som er i stand til å slå gode crossballer. Det kan argumenteres for at det ikke finnes noen flankespillere på Anfield som er i stand til å legge bedre dype innlegg fra kanten. Defensivt har imidlertid 28-åringen fortsatt mye å gå på.

Til tross for en bra kamp mot Everton sist, er det ventet at Fabio Aurelio vil være tilbake på laget igjen til kveldens kamp mot Wigan. I bakgrunnen lurer også Emiliano Insua, som for tiden er opptatt med spill for Argentina U20. Andrea Dossena føler seg imidlertid bra og er klar til å kjempe om plassen på venstrebacken.

- Jeg føler meg bra for øyeblikket da jeg er helt frisk av min skade og ønsker å spille, sier Dossena til Liverpool Echo.

- Det er imidlertid opp til sjefen hvem som skal være på banen.

Sjefen er Rafael Benitez, og han mener at det er god konkurranse på venstresiden av forsvaret.

- Emiliano har gjort det godt for oss og jeg vet folk sier at vi har mistet noe når han reiste bort. Vi har imidlertid stor tiltro til Fabio og Andrea, og begge spillerne kan nå kjempe om den plassen.

- I likhet med alle spillere ønsker jeg hele tiden å bli bedre, skyter Andrea Dossena inn.

- Jeg har gjort ekstra treningsøkter på Melwood både i form av løping og i styrkerommet, og manageren har i tillegg hjulpet meg med detaljer som jeg må bli bedre på.

- Det var fantastisk å spille en slik kamp som mot Everton med en slik atmosfære, men nå må vi fokusere på neste kamp mot Wigan. Vi er Liverpool og vi ønsker å vinne - hver eneste kamp.