- Ikke bekymret for Carra

Rafael Benitez avviser kritikken som er blitt Jamie Carragher til del, og mener at scouseren nå er en bedre spiller enn da han kom til klubben for fem år siden.

Jamie Carragher har ikke vært på sitt beste så langt denne sesongen, og det var en del kritiske røster etter at Carra forrige helg ble kledd av unge og hurtige Zavon Hines hos West Ham. Det medførte at 31-åringen pådro Liverpool et straffespark da han ble fraløpt av Hines og ble avblåst for en dytt nede ved dødlinja. Rafael Benitez vil imidlertid ikke være med på at Carragher har passert toppen som fotballspiller.

- Du er en bedre forsvarsspiller når du er 31 enn når du er 26, sier Rafa til The Times. - Da har du fem års mer erfaring, du kjenner de andre spillerne bedre, dine bevegelser og din posisjonering er bedre.

- Hvis du er i fysisk form, slik som Carra er, da blir du en bedre forsvarsspiller. Jeg kjente til Carra før jeg kom til klubben siden vi spilte mot Liverpool med Valencia, og jeg tror han er en mye bedre spiller nå fordi hans spilleforståelse er mye bedre.

- Han kan analysere de andre spillerne. Han vet hva som er hans beste posisjon. Han kan gjøre feil som alle andre, men han er også en som snakker på banen, gir råd til andre, noe som er viktig. Jeg er ikke bekymret hvis han gjør en feil.

- Du kan ikke forbedre farten din. Hvis du er treg, da er du treg. Carra er raskere nå fordi hans spilleforståelse er bedre. Jeg har snakket med ham om hans fysiske tilstand siden alle spør om det. Hans fysiske tester er bedre nå enn ved begynnelsen av sesong. Han gjorde en feil, men det er laget som må bli bedre defensivt. Jeg er ikke bekymret for ham.