- Ingen risk å bruke Fernando

Fernando Torres spilte med smertestillende sprøyte i dagens kamp, men Rafa Benitez mente det ikke var noen risiko å bruke matchvinneren.

Ifølge Sky Sports fikk Fernando Torres en smertestillende injeksjon foran møtet med Machester United. Toppscoreren i Premier League viste seg fram da han dunket inn 1-0 midtveis i 2.omgang. Rafa Benitez valgte å ha sin nr.9 på banen i 81 minutter, før han satte inn reserven David N'Gog som satte spikeren i United-kista på overtid.

- Det var en vanskelig avgjørelse siden han ikke har trent, slik som det var med Gerrard, sier Rafa om det å benytte Fernando Torres.

- Vi måtte ta en avgjørelse og snakke med ham. Vi fant ut at det var bedre å starte med ham. Du kunne se at han ikke var 100 %. Du kunne se at han ikke var skarp, men noen ganger kan Fernando på 80 % utgjøre en forskjell.

- Vi visste han kunne score, men vi visste han ikke var helt frisk så vi måtte passe på ham. Vi ventet med å erstatte ham, men vi visste vi måtte gjøre det til riktig tidspunkt siden vi spilte bra.

- Han har hatt to lette treninger foran kampen. Det viktige var, at han har arbeidet med fysioterapeutene og vår fysiske trener for å være sikre på at det ingen var noen risiko forbundet med dette.

- Derfor valgte vi å starte med ham.