- Ingen ros fra Rafa

Yossi Benayoun jublet sammen med sine lagkamerater etter å ha blitt matchvinner i Madrid, men det var ingen takk å få fra deres manager. Og Yossi mener Rafael Benitez har rett.

Yossi Benayoun sier til The Daily Telegraph at han måtte på toalettet for å kunne få nok ørens lyd til å ta en telefon hjem etter å ha headet Liverpool til 1-0 seier på Bernabeu. Det var kun Rafael Benitez som ikke tok av. I etterkant innrømmer imidlertid israeleren at manageren har rett, og scoringen i Madrid vil kunne være viktig hvis Liverpool går hele veien i Champions League.

- Det var galskap i vår garderobe og jeg måtte ta med meg telefonen på toalett for å kunne ringe til familien. Det var den eneste måten jeg kunne høre min egen stemme. Alle skrev og ropte, bortsett fra manageren, selvfølgelig. Han var som vanlig helt rolig.

- Han gratulerte oss ikke en gang eller tok oss i handa, for ikke å snakke om at han var med på all klemmingen og klappene på skulderen. Det er bare slik han er. Han er veldig profesjonell og ønsker at vi skal gjøre det samme hele tiden.

- Han vil ikke tåle at noen av oss tar av eller føler at vi er bedre enn noen andre. Min kone og små barn hadde hoppet opp og ned da de så på kampen, men han sa ikke et ord om scoringen.

- Han liker å holde deg på tå hev, men jeg har lært at i en klubb som Liverpool kan du ikke ta noe for gitt.

- Du kan score et avgjørende mål i en mye omtalt kamp, og alt vil bli glemt neste dag, når det gjelder manageren. Han tenker bare fram mot neste utfordring, og det er slik det skal være.

- Det har lært meg at jeg ikke kan hvile på mine laurbær, og det er slik jeg allerede ser på mitt mål i Madrid. For meg, vil den nå kun være viktig dersom vi går hele veien og vinner Champions League.