- Jeg blir i Liverpool

Jose Reina gjør det klinkende klart at han ikke ønsker noen retur til Spania med det første. Florentino Perez legger ikke lenger skjul på at han interessert i Xabi Alonso.

- Jeg blir i Liverpool.

Liverpool-keeper Jose Reina er klar i sin tale i et intervju med setanta.com.

Spanjolen ønsker å vinne Premier League med Anfield-klubben. Han gjør det klart at han fokuserer på å spille for Liverpool i fremtiden, og har på ingen måte hjemlengsel. 26-åringen har vært klubbens soleklare førstevalg mellom stengene de siste fire sesongene, og har kontrakt med Anfield-klubben frem til sommeren 2012.

- Min fremtid ligger her i Liverpool. Transferspekulasjoner er en del av fotballen, spesielt på denne tiden av året, men jeg er i alle fall ikke ute etter noen overgang tilbake til Spania. Drømmen min er å vinne ligaen med Liverpool, slår sisteskansen fast.

- Om Liverpool trenger å styrke stallen? Det er ikke opp til spillerne, men til manageren å avgjøre det. Rafa Benitez er en topp manager, og han kjenner sin tropp ut og inn. Jeg aner ikke om han planlegger å hente inn nye spillere eller ei, legger Reina til.

- Skal jeg være helt ærlig, så kan det ikke kalles suksess å bli nummer to i ligaen. Å vinne Premier League var målet vårt, og vi trodde vi skulle klare det. At vi ikke klarte å gjøre jobben i viktige øyeblikk var et slag i ansiktet for oss. Vi spilte for mye uavgjort, og det utgjorde til syvende og sist forskjellen når man sammenligner med Manchester Uniteds resultater.

- Jeg mener ærlig talt at Liverpool spilte bedre fotball enn Manchester United i ligaen, inkludert vår store seier på Old Trafford. Tiden er inne for å analysere hva som gikk galt, og finne grunnen til at vi ikke ble ligamestere. Deretter får vi rette opp våre feil, og starte neste sesong som en rakett.

- Som tropp kan vi ikke være fornøyde med en andreplass. En troféløs sesong vil i Liverpool alltid være bevis på at du har mislyktes. Etter mitt hode er det ikke stor forskjell på oss og Manchester United. Det var bare 3-4 poeng som skilte oss etter 38 kamper. Det er nesten ingenting. Kun en kamp. Jeg tror at vi med vår tropp er kapable til å vinne Premier Leauge.

Perez fortsetter sitt Alonso-frieri
Den nyutnevnte Real Madrid-presidenten, Florentino Perez, legger ikke lenger skjul på at Xabi Alonso er et av hans transfermål i sommer. Nå beskrver han Alonso som "den beste pasningsspilleren i Europa".

- Jeg er en stor fan, og ønsker å si at Xabi er en stor spiller. Jeg synes han er den beste pasningsspilleren i Europa, utbasunerte Real-presidenten på programmet "59 seconds" på Radio Television Espanola.

- Jeg ville blitt glad om han ble vår spiller, men jeg kan ikke snakke om spilleren uten å ha snakket med Rafa Benitez først. Han er den som trenger å få vite at vi er interessert i hans spiller, la han til.