- Jeg blir stadig bedre

Fernando Torres mener at han er blitt en stadig bedre spiller og at han under Rafael Benitez spiller mer i midten enn han gjorde tidligere.

Fernando Torres har scoret fem mål på de seks første ligakampene, til tross for at noen vil hevde at det først var i siste kampen mot West Ham at han viste den formen som har gjort at han er blitt en ny yndling på The Kop. Til LFC Magazine forklarer Fernando at omgivelsene i Liverpool har gjort ham til en bedre spiller, og en mer utpreget målscorer, enn han var i Atletico Madrid.

- Under Rafa har jeg startet å spille mye mer gjennom midten. Jeg har scoret mange mål fra denne posisjonen, heller enn at jeg spiller mer ut mot sidene, understreker Torres.

- Jeg liker å spille mellom midtstopperne, holde dem okkupert og sørge for at det blir plass for midtbanespillerne. Det gjør det lettere for meg å motta en pasning når vi angriper.

- Du må bruke dine sterke sider. Jeg kan ikke spille i en annen posisjon, angriper er det jeg er.

- Kanskje har jeg ikke de samme kvalitetene som Steve som spiller mellom lagdelene, eller Yossi som liker å komme inn fra kantene.

- Jeg vil anta at det er det samme for spillere som Emmanuel Adebayor eller Didier Drogba. Hvis de skulle spille på vingen eller mellom lagdelene, ville de trolig heller ikke være de samme spillerne som når de spiller på topp.

- Jeg er blitt bedre helt fra den første dagen jeg hadde her. Jeg er en bedre spiller nå enn da jeg var i Atletico. Jeg håper å fortsette å bli bedre sammen med manageren og mine lagkamerater.