- Jeg føler meg veldig bra

I hva han kaller en ”merkelig sesong”, håper både Fernando Torres og Liverpools supportere at fjorårets toppscorer skal finne tilbake til formen i morgendagens kamp mot Chelsea.

Det er spilleren framfor alle spillerne som røde fans vil se mot på et tidspunkt av sesongen hvor Liverpool må sørge for å være med når toget for ligainnspurten forlater perrongen, samtidig som man fortsatt henger med i Champions League og FA-Cup. Fernando Torres scoret 33 mål i sin første sesong i Liverpool, hvorav 24 av dem var på Anfield. Denne sesongen står spanjolen kun med seks fulltreffere, hvorav alle er på fremmed gress.

En Torres i scoringsform føler en er helt nødvendig dersom Liverpool skal henge med i gullkampen i Premier League. Han har ikke virket å være i form etter at han kunne snøre på seg matchstøvlene igjen etter flere pauser med en hamstringskade, men hevder selv at han nå føler seg bra. Og at han drømmer om å score mot Chelsea i morgen, etter at hans første mål i helrødt på Anfield kom i tilsvarende møte forrige sesong.

- Det har vært en merkelig sesong for meg siden jeg i grunn aldri har vært skadet før og nå har jeg hatt tre i rekkefølge, sier Fernando til Liverpool Echo.

- Dette betyr at jeg ikke alltid har følt meg 100%, men nå føler jeg meg veldig bra og jeg føler meg bedre for hver dag. Nå ønsker jeg bare å se framover da det fortsatt er mye å spille om og forhåpentligvis kan jeg spille min rolle i det.

- Kampen mot Chelsea forrige sesong var min første på Anfield slik at det er et spesielt minne for meg.

- Jeg scoret også i den kampen, slik at det var begynnelsen på alt. Derfor vil det ikke være noen kamp hvor det passer bedre å score for meg enn denne.

- Det er noe jeg ønsker å forandre på, sier Nando om erkjennelsen at han ikke har scoret foran The Kop denne sesongen. - Jeg ønsker det for meg selv, for laget og for fansen. Dette er en spesiell stadion for meg og jeg ønsker å score i hver kamp vi spiller.

- Men som jeg sier, det har vært en merkelig sesong for meg og jeg har ikke kunnet spille i så mange kamper og score så mange mål som jeg gjerne ville ha ønsket. Mer enn noe annet ønsker jeg imidlertid at jeg kan vinne en tittel med Liverpool. Det er ikke bare ligaen, men vi har også FA-Cup og Champions League slik at det er mange store kamper framover.

- Vi må være positive da vi er i en god posisjon selv om vi ikke har vist vår beste form i det siste. Chelsea kjemper om tittelen med oss og Manchester United slik at en seier mot dem vil styrke vår selvtillit for resten av sesongen. Derfor er dette slik en enorm kamp.

- Vi er Liverpool og vi er ikke redd for noen. Jeg vet at Chelsea har noen fantastiske spillere og vi har mye respekt for dem, men vi har vist tidligere at vi kan slå dem. Forhåpentligvis kan vi greie å gjøre det igjen.