- Jeg har fortsatt mye å bevise

Emiliano Insua forventes å fortsette på venstrebacken i morgendagens kamp mot Hull, men argentineren presses nå av en skadefri Fabio Aurelio.

Yossi Benayoun, Dirk Kuyt, Lucas og Emiliano Insua var de fire spillerne som Liverpool valgte å hvile helt fra siste ligakamp mot West Ham og ikke ble tatt ut i troppen mot Leeds i midtuka. Etter alle solemerker betyr det at de også starter mot Hull i morgen.

Det er et stort skritt for 20-årige Emiliano Insua, som har startet alle kamper i ligaen denne sesongen. Han har definitivt stilt Andrea Dossena i skyggen. Nå er imidlertid også Fabio Aurelio kampklar igjen, og brasilianeren vil bl.a. kunne bringe styrke til de offensive dødballene med sin presise venstrefot.

- Dette er en stor utfordring for meg og jeg trives med det, forteller Insua til Liverpool Echo. - Det har vært stort å kunne spille regelmessig.

- Skaden til Fabio ga meg muligheten til å få spille og jeg har gjort det jeg har kunnet for å ta best vare på sjansen.

- Nå må jeg vise for manageren i hver kamp at jeg fortjener å fortsette på laget. Når du har spillere som presser på for å ta din plass må du spille bedre for hver gang. Det faktum at Rafa har vist meg tillit har gitt meg mye selvtillit.

- Jeg har lært mye, men jeg har også fortsatt mye å bevise.

- Min prioritet som forsvarer er det defensive, men jeg vet at jeg også må ha innflytelse på hva som skjer i den angripende tredjedelen av banen.

- Min jobb som back er å komme meg framover og bidra til å holde bredden. Mot West Ham leste jeg løpet til Fernando og fant ham med en pasning. Forhåpentligvis kan jeg være involvert i mange slike scoringer.

- Vi har hatt en god rekke med seire som er bra for vår selvtillit, men vi vet vi kan være enda bedre. Vi har bare spilt i to måneder og det er ennå lenge igjen av sesongen.