- Jeg kan ikke dra herfra

Etter fire år på Anfield kan ikke Liverpool-keeper Jose Reina tenke seg å spille for noen annen klubb. Spanjolen sier at han er klar for å diskutere en ny langtidskontrakt.

Målvakten har vært i strålende form denne sesongen, og legger vi spillerbørsen til liverpool.no til grunn har han vært Liverpools beste spiller så langt i 2009/10. Nå ser det ut til at Reina blir belønnet for sitt gode spill med en ny langtidskontrakt.

- Når jeg går gatelangs i byen og snakker med folk, ser jeg hvilken lidenskap folk her har for fotballen. En lidenskap som ingen andre byer i dette landet eller i verden kan matche. Det får meg til å innse hvor heldig jeg er som får representere denne klubben. Jeg kunne ikke ha vært mer lykkelig. Familien min har slått rot her, og spesielt barna mine føler at Liverpool er deres hjem, sier Reina til LFC Weekly.

- Jeg er 27 år gammel, og i fotballsammeheng har jeg nå mange kamper bak meg. Mentalt føler jeg meg meget godt opplagt, ikke minst takket være den rutinen jeg har opparbeidet meg, spesielt her i Liverpool. Den har bidratt til at jeg har blitt mye sterkere både som person og som fotballspiller. Jeg har aldri følt meg så god som akkurat nå, legger han til.

- Jeg ønsker å bli i klubben lenge. Meget lenge. Det er jeg sikker på. Jeg kan ikke tenke meg å spille for en annen klubb, eller trekke en annen trøye over hodet. Klubben vet dette, og forhåpentligvis vil dette føre til det skjer noe med hensyn til en ny kontrakt snart. Jeg er klar for å diskutere det.