- Jeg må bli bedre

Albert Riera sier at han er brukbart fornøyd etter sin første sesong på Anfield, men at han det neste året må ta ytterligere steg. Lauri Dalla Valle scoret to på juniorlaget.

Vinnerinnstilling
Albert Riera var på banen 40 ganger for Liverpool sist sesong og scoret fem mål. Den generelle oppfatningen var nok at den spanske venstrekanten var det beste kjøpet til Rafael Benitez i 2008/09. 27-åringen mener imidlertid at han har mer å gå på og at han må få ut det i tiden framover.

- Jeg mener alltid at jeg kan bli bedre, men jeg synes jeg gjorde det greit i min første sesong på Anfield, sier Riera til LFC Magazine.

- Det er aldri lett for en spiller å gå til en ny klubb. Å tilvenne seg var imidlertid ikke like vanskelig for meg siden jeg hadde vært i England tidligere.

- Jeg kan bli bedre og jeg vet at jeg må bli det.

- Champions League og Premier League er stort og jeg gleder meg over å få være en del av det. Det faktum at vi hadde noen glimrende resultater hjelper også. Vi gjorde det bra mot United, Chelsea, Arsenal og Real Madrid, både borte og hjemme. Den eneste virkelige skuffelsen i disse store kampene var da vi møtte Chelsea hjemme i Europa.

- For øvrig viste de andre resultatene at vi er et godt lag som er klare til å kjempe om tittelen. Vi var i stand til å få gode resultater ute mot topplagene, og det er hva du behøver.

- Jeg forstod med en gang da jeg kom hit at mentaliteten var annerledes enn hva jeg var vant til. Det var en vinnerinnstilling, noe som gjorde at press aldri var et problem for oss.

Juniorene spilte 2-2
Laurie Dalle Valle scoret begge målene da Liverpool U18 i går spilte 2-2 mot Millwall i en treningskamp på akademiet i Kirkby. Finnen gjorde 1-0 da han fra kort hold satte inn et innlegg fra høyrekanten av David Amoo, og utlignet til 2-2 med en fin heading fra fem meter etter en cross fra John Flanagan.