- Kampen passet ikke for Aquilani

Benítez ville ikke sette inn Aquilani i en slik åpen og vanskelig kamp. Risiko å bruke en spiller som ikke er i kampform. Kanskje får italieneren muligheten fra start mot Fiorentina.

Rafael Benítez gjorde bare to spillerbytter mot Blackburn. Mange ventet kanskje på et innhopp fra Alberto Aquilani da Liverpool presset på for tre poeng, men italieneren ble også denne gang ubenyttet reserve. Ifølge Benítez var kampen for åpen og tøff til å sette ham inn. Mot Fiorentina får midtbanespilleren kanskje en plass i startelleveren.

- Kanskje vi starter med Aquilani i vår neste kamp fordi i dag var det en veldig vanskelig og tøff kamp, fortalte Benítez til pressen etter kampslutt.

- Men kanskje starter han mot Fiorentina. Vi tenkte å sette ham inn i dag, men kampen var for åpen. Når en spiller ikke er i kampform, er det en risiko å sette ham inn på banen. Kanskje det ville ha gått verre for ham. På Anfield, med fansens støtte, tror jeg det blir lettere.

- Det er også et spørsmål om skader på andre spillere. Gerrard var skadet tidligere, men er frisk igjen nå. Med Gerrard, Lucas og Mascherano har vi balanse på midtbanen nå.

Etter overgangen fra Roma i sommer har Aquilani bare fått tre innhopp. Benítez ønsker ikke å forhaste seg med nyervervelsen.
- Han er en spiller som har behov for å tilpasse seg. Vi ser ham på hver treningsøkt. Han forbedrer seg og gjør det bra.

- Han kan bare komme i kampform ved å spille. Vi håpet å benytte ham på reservelaget her om dagen, men kampen ble avlyst. Vi må bare komme oss videre, så vil han få en sjanse mot Fiorentina.

Allardyce føler Blackburn kunne ha vunnet
Blackburn-manager Sam Allardyce tilbrakte mesteparten av kampen i direktørboksen etter nylig gjennomført hjerteoperasjon, men var nede ved innbytterbenken i sluttminuttene. Han følte at Blackburn fort kunne tatt alle poengene.
- Jeg følte meg ok til de siste få minuttene. De var hjertestansende.

-  Men på de minuttene kunne vi ha vunnet. Nikola Kalinic var igjennom. Han burde i det minste ha fått avsluttet på mål. Han ble utmanøvrert av Reina akkurat på utsiden av straffefeltet, men han kunne likevel fått stilt inn skuddet på mål.