- Kan forbedre Villa-kampen

Forrige sesongs største seier kom mot Aston Villa på Anfield. Rafa tror laget kan spille bedre enn den dagen. Kyrgiakos ser ikke på seg selv som Hyypiäs erstatter, men vil vinne sitt eget navn.

Liverpool møter Aston Villa på Anfield i kveld. I tilsvarende oppgjør forrige sesong vant de røde hele 5-0. Selv om det var lagets største seier i 2008/09, mener Benítez at hans mannskap likevel kan spille bedre enn det de viste den dagen.
- Vi har spilt noen veldig gode kamper. Villa-kampen var god, fem mål og buret rent, men jeg ville like å spille lite grann bedre. Høyt tempo og press. Når man snakker om Champions League-kamper, enorme kamper, er tempoet litt høyere, men man kan ikke score like mange mål, sier Benítez til Liverpool Daily Post.

- Vi var veldig godt i siget da vi beseiret Villa. Jeg sier ikke dette for å virke arrogant, men jeg tror vi kan forbedre oss i forhold til den kampen.

- Det avhenger av spillerne om vi kan spille med høyt tempo fra start, men Aston Villa er et godt lag som kan spille på kontringer. De har mistet Gareth Barry, men de har likevel et godt lag.

Sotirios Kyrgiakos fullførte overgangen fra AEK Athen på fredag. Benítez tviler på om grekeren spiller mot Aston Villa. Midtstopperen kjenner til Hyypiäs storhet, men håper å vinne seg sitt eget navn.
- Dere kan ikke sammenligne den engelske ligaen med den greske, sier Kyrgiakos til Liverpool Daily Post.

- Den eneste ligaen dere kan sammenligne den engelske med er den skotske når det gjelder spillestil.

- Jeg vil si jeg er en fysisk spiller i måten jeg spiller forsvar på. Jeg er aggressiv i måten jeg hopper opp for å heade ballen, men jeg forsøker alltid å spille innenfor spillets regler.

- Jeg vet Hyypiä var en stor spiller, men jeg vil forsøke å vinne mitt eget navn.

- Det er aldri enkelt for noen, men jo flere spillere som spiller i samme posisjon, desto bedre er det for konkurransen. Det gjør deg til en bedre spiller, og det hjelper laget.