- Kan ikke la oss distrahere

Emiliano Insua innrømmer at Liverpools spillere ikke skal la seg påvrike av spekulasjonene rundt fremtiden til Javier Mascherano og Xabi Alonso. Må fokusere på egne arbeidsoppgaver.

Javier Mascherano blir fortsatt satt i forbindelse med en overgang til Barcelona, mens Real Madrid skal være meget interessert i midtbanekollega Alonso. Begge de spanske klubbene har gått ut offentlig og uttrykt ønske om å kjøpe de to Liverpool-spillerne, men Liverpool har ennå ikke vist tegn til å ville gjøre forretninger.

Maschernano var i går på plass i Sveits sammen med resten av troppen, men har ennå ikke vært i samtaler med Benítez. Manageren var på en avstikker til Ungarn da argentineren ankom. Alonso skal sammen med resten av de spanske landslagsspillerne være på plass søndag. Rapporter i spansk presse antyder at Real Madrid er klar til å prøve seg med et bud på mer enn £30M for 27-åringen.

Emiliano Insúa vet hvor viktig Alonso og Mascherano er for Liverpool. Backen kjenner til de spanske storklubbenes interessen, men insisterer på at alle spillerne skal kunne konsentrere seg fullt om jobben sin og ikke la seg distrahere av transferspekulasjoner.
- Selvsagt er de to veldig gode og veldig viktige spillere for oss. Det er klart for alle, uttaler Insúa til Liverpool Echo.

- Det har vært mye snakk. Alt vi vet som er sikkert akkurat nå, er at Javier allerede har returnert og at Xabi skal komme til oss på søndag.

- Det eneste vi kan gjøre som spillere er å konsentrere oss om vår egen situasjon og fortsette å jobbe hardt for å sørge for at vi er i form og klare for den første kampen i sesongen.