- Kan ikke tenke på tap

Pepe Reina mener det vil være en katastrofe for gullmulighetene med tap på søndag. Glen Johnson ser fram til spesiell kamp. Rivaliserende midtstoppere tar ikke av.

- En finale
Et nederlag for Manchester United vil bety slutten for årets gullsjanser i Premier League, mener Pepe Reina. Det er spillernes feil at man nå har er inne i en svak periode, og det er de som må rette på problemene.

- Dette er som en finale for oss og en kamp vi må vinne. Hvis vi taper, vil vi være ti poeng etter Manchester United og det vil være for stort gap i Premier League, sier keeperen til Daily Star.

- Vi har ikke råd til å tenke på tap da det vil være en katastrofe.

- Tapet mot Lyon har ødelagt mye for oss, men vi må legge Champions League bak oss nå. Vi har ikke råd til en feil mot United da de vil utnytte det.

- Vi arbeider så hardt vi kan for å få selvtilliten tilbake, men i løpet av kort tid har alt bare blitt så negativt.

- Manageren har blitt utsatt for mye kritikk men for å være ærlig er dette spillernes feil og vi er klar over det.

- Vi må ha tre poeng fordi det vil være godt for oss, og det vil også stoppe Manchester United.


Gleder seg til hatoppgjør
Liverpool v Manchester United vil bli den største kampen så langt for sommerkjøpet Glen Johnson i helrød drakt. Han ventes å bli spilleklar etter å ha stått over siste kamp mot Lyon med skade, og ser fram til en helt spesiell atmosfære på søndag.

- Jeg kan ikke vente på denne kampen mot våre store rivaler, fortalte Johnson til Liverpools hjemmeside.

- Jeg har snakket med de andre guttene om hvordan atmosfæren blir på søndag. Atmosfæren på Anfield er stor uansett, men dette vil bli litt spesielt og jeg ser fram til det.

- Jeg har sett denne kampen mange ganger tidligere på TV, men det vil være helt forskjellig i forhold til når jeg selv løper ut på søndag.

- Vi kommer til å gi alt i kampen mot United for å få en seier. Vi er sammensveiset gruppe og vet at vi er mer enn gode nok til å kunne slå dem og supporterne vil være der å bruke sin beste sangstemme.

- Jeg har vært med å slå United både med West Ham, Chelsea og Portsmouth, og har en bra statistikk mot dem.


- Som en cupkamp
Rio Ferdinand og Nemanja Vidic hadde ingen god sesong mot Liverpool i 2008/09, da de helrøde vant begge ligaoppgjørene og Vidic ble utvist både på Anfield og Old Trafford. Etter en god sesongstart i liga og Champions League er midtstopperne til søndagens motstander ved godt mot før møtet med Liverpool, men er samtidig litt forsiktig i skyggeboksingen før tungvektsoppgjøret.

- Presset er på begge lag, vi ønsker begge å vinne, sier Ferdinand. - Det kommer til å bli jevnt i ligaen denne sesongen.

- Når alt kommer til alt betyr ikke formen noe i slike oppgjør. Det er som en cupkamp. Det er den som spiller best akkurat den dagen som vinner.

- Uansett resultat på søndag så har begge lag kapasitet til å lykkes denne sesongen.

- Det er bra å ha vunnet før vi skal møte Liverpool, men en skal heller ikke ha for mye selvtillit, fortsetter Vidic etter seieren mot CSKA i midtuka.

- Det er perfekt med tre seire av tre mulige i Champions League, og det var samtidig godt å holde buret rent etter at vi har sluppet inn for mange mål i det siste.

- Vi har tro på troppen og på hverandre, og det er viktig.