- Kanskje ingenting å tape

Benítez mener at laget har ingenting å tape da flere har avskrevet de røde før møtet med Chelsea. Aurelio trodde Ivanovic var Chelseas svake punkt. Terry avskriver ikke Liverpool.

Liverpool skal forsøke å snu 1-3 til avansement til semifinalen i Champions League. Rafael Benítez innrømmer at de røde står foran en mektig oppgave. Anfield-klubben er allerede avskrevet av mange eksperter, så laget har i grunn ingenting å tape.
- Vi har allerede vunnet på Stamford Bridge denne sesongen. Vi gjorde slutt på deres lange ubeseirede hjemmestatistikk, og det er et massivt løft for selvtilliten vår.

- Vi kan klare det om vi jobber sammen og scorer i første omgang. Hvis vi ikke greier det, blir det langt vanskeligere mentalt.

- Hvis vi scorer nummer to, vil de komme under et skikkelig press. Vi vet at vi nesten må spille perfekt.

- Vi vet at vi har en god sjanse med Steven og Fernando sammen på banen.

- Folk har allerede avskrevet oss. Kanskje vi har ingenting å tape, noe som betyr at vi kan være positive, avslappet og forhåpentligvis ikke gjøre feil.

- Vi ønsker å score et tidlig mål. Det er veldig viktig. Vi må forholde oss rolige og ikke miste konsentrasjonen. Bolton scoret tre, så det går an, men Chelsea hadde allerede scoret fire, så dere kan se hvor hardt det er å beseire dem på Stamford Bridge.

- Chelsea er et veldig godt lag. Det kommer til å bli veldig vanskelig, men vi har scoret mange mål mot Manchester United, Real Madrid, Aston Villa og nå Blackburn. Formen vår er veldig god.

Michael Essien nøytraliserte Steven Gerrard i den første kampen ved å mannsmarkere ham.
- De gjorde ikke noe i kampen som de ikke har gjort tidligere. Essien utgjorde en stor forskjell, ikke bare fordi han markerte Steven godt, men fordi han er en fremragende spiller, fortsetter Rafa.

- Han er sterk, og han er som et nytt kjøp for dem. Han har vært ute lenge. Når det skjer, returnerer vanligvis spilleren med mye energi og spillelyst.

Essien, som har mistet store deler av sesongen med kneskade, ble hvilt mot Bolton på lørdag, men vil sannsynligvis være tilbake i startoppstillingen mot Liverpool.

Ivanovic overrasket oss
Branislav Ivanovic scoret to av Chelseas tre mål på Anfield. Fabio Aurelio avslører at de røde undervurderte serberen.
- Branislav Ivanovic overrasket alle. Ingen forventet at den fyren skulle komme fra det blå og score to mot oss. Før kampen trodde vi faktisk at han var et svakt punkt fordi han ble improvisert som høyreback, sier Aurelio til uefa.com.

Terry avskriver ikke Liverpool
Chelsea-kaptein John Terry er suspendert i returoppgjøret, men midtstopperen advarer lagkameratene mot å avskrive merseysiderne.
- La oss få det klart. Liverpool vant Champions League-finalen i 2005 ved å komme tilbake fra å ha ligget under med tre mål i pausen, så vi må ikke være selvtilfredse. Det var en fantastisk prestasjon av oss å score tre mål på Anfield, men vi har ikke vunnet oppgjøret ennå. Vi må ha en tilsvarende forestilling på tirsdag for å klare det, sier Terry til The Guardian.