- Kjemper for tittelen

Javier Mascherano understreker at full fokus nå er på å prøve å vinne de siste seks ligakampene, og håpe at Man U snubler. Reservene håper å komme seg vekk fra bunnplassen i kveld.

Seks kamper igjen
Liverpool er ute av det som er av cuper og et siste halvt dusin kamper i Premier League vil avgjøre hvor vellykket denne sesongen blir. Med seier over Arsenal i morgen vil bare et sammenbrudd hindre de røde og ende opp blant de tre øverste som er direkte kvalifisert til gruppespillet i Champions League neste sesong, men først og fremst ser man oppover og drømmer om at Manchester United skal snuble et par ganger i innspurten. Javier Mascherano understreker det som vil være gjengangsmelodien på Anfield de nærmeste ukene, at man tar en kamp om gangen og så ser hva det vil medføre.

- Vi vet at det er den eneste turneringen vi fortsatt er med i og vi kommer til å kjempe for å vinne tittelen, sier Mascherano til Liverpools egen hjemmeside.

- Vi må bare holde det gående, og hvis Manchester United taper poeng kan vi kanskje være der. Vi må se framover, prøve å vinne våre seks siste kamper, og se hva som skjer.

- Jeg tror alle kampene vi har igjen vil bli vanskelige, men det vesentlige er å bare tenke på neste kamp. Det er Arsenal.

- Arsenal har noen gode spillere, som Adebayor, Fabregas og van Persie. De har også spillere som er på vei tilbake fra skader og som vil være friske mot slutten av sesongen. Arsenal vil ønske poengene siden de kjemper for fjerdeplassen, slik at jeg tror det blir en kamp å se på for supporterne.

- Jeg vet ikke om det er et dårlig tidspunkt å spille mot dem, men vi spiller bra og har selvtillit. Hvis vi spiller på vårt beste da vil vi ha en sjanse.

- Hvorvidt det er en fordel for oss å måtte spille færre kamper enn United og Chelsea vet jeg ikke. Jeg ville ha foretrukket å være med i alle turneringer, men nå kan vi fokusere på ligaen.

- Hvis vi vinner alle kampene vi har igjen, da har vi kanskje en mulighet til å vinne Premier League.


Reservene møter Bolton
Reservelaget til Gary Ablett spiller i kveld hjemme mot Bolton, i hva som er et bunnoppgjør i ligaen. Med seier for de røde vil de nemlig overlate jumboplassen til gjestene fra Lancashire.

Avspark er kl 20.00 og vi vil oppdatere når det skjer noe her på liverpool.no. Kampen kan også følges på Liverpools hjemmeside hvis man har e-Season Ticket.