- Klarer oss uten Alonso

Benítez mener at salget av Alonso ikke kan brukes som unnskyldning for gårsdagens svake forestilling. Sammy Lee kan forvente straff fra FA.

Liverpool slet med å få fasong på angrepsspillet i 1-2-tapet mot Tottenham i går. Steven Gerrard var akkurat tilbake fra en lyskeskade, mens Xabi Alonso er solgt til Real Madrid. Rafael Benítez synes det blir feil å konkludere med at de røde savnet Xabi Alonso i går.
- Vi spilte kamper uten Xabi Alonso forrige sesong, og vi vant mange kamper. Jeg synes vi har nok kvalitet i troppen, og vi må bevise det, insisterer Rafael Benítez overfor Liverpool Daily Post.

- Vi visste at vi måtte spille bra, men det var ikke på grunn av press på oss.

- Som lag var vi ikke komfortable med ballen i første omgang. Gerrard gjorde jobben sin, men resten av laget spilte ikke bra.

- Alle må forbedre seg. Vi må vinne neste kamp, men bortsett fra det er det for tidlig.

Andriy Voronin ble tilsynelatende lagt ned i Tottenhams straffefelt, men dommer Phil Dowd vinket spillet videre. Protestene fra benken var såpass kraftige at Stuart Atwell fikk dommeren til å vise Sammy Lee vekk fra teknisk område. Nå kan assistentmanageren forvente seg straff fra det engelske fotballforbundet.
- Vi hadde et møte her om dagen, og de sa at vi ikke kunne snakke om dommeren som person eller avgjørelsene, men jeg tror alle her kunne se situasjonen, sier Benítez til Liverpool Daily Post.

- Jeg tror Sammy Lee ble vist vekk fordi fjerdedommeren var ung, Sammy vil bli savnet på benken de neste par kampene, men han kan ikke score mål. Det kan derimot spillerne.

Sammy Lee kan nå regne med en straffereaksjon fra FA, og etter de nye disiplinærbestemmelsene som trådte i kraft denne sesongen vil en høring i så fall bli avholdt innen tre til fire uker.

På benken hadde Liverpool Jay Spearing, Martin Kelly og Daniel Ayala, en trio som ikke hadde spilt en eneste kamp i Premier League. Ayala kom etter hver inn for en skadet Skrtel.
- Problemet med Skrtel var at han ønsket å fortsette. Vi ventet og ventet på ham. Vi var bekymret for skaden, så vi måtte ta ham av. Han måtte sy, men vi vet ikke om det er brudd.

- Jeg tror vi har problemer med skader, så det er vanskelig. Vi har to eller tre spillere skadet. Vi trenger spillere med kvalitet og erfaring som kan hjelpe oss. Med det mener jeg typer som Dossena, Benayoun og Voronin.

Benítez var fornøyd med innhoppene til Benayoun og Voronin.
- Både Benayoun og Voronin kom inn i dag, og jeg synes de gjorde det bra.

Benítez utelukker ikke at det blir kjøpt en midtstopper før overgangsvinduet stenger.
- Vi jobber alltid. Vi får se, var managerens korte svar over Liverpool Daily Post.