- Klubben står bak Rafa

Kenny Dalglish oppfordrer alle i og rundt Liverpool FC til å stå sammen for å komme ut av uføret, og understreker at alle står bak manageren.

Ambassadør Kenny Dalglish er den siste som har reist seg på barrikadene foran skjebnemøtet mot Manchester United på søndag. Legenden understreker at han er sikker på at alle i ledelsen av klubben støtter Rafael Benitez, og at hovedvekten av røde utenfor også gjør det. Nå gjelder det å ha styrke, tro og å stå sammen for å komme inn på vinnersporet igjen.

- Alle i ledersjiktet av denne klubben har ingen tvil angående Rafa - det vet jeg, sier Kenny til Liverpool Echo. - Alle i Liverpool Football Club vet at Rafa er den rette mannen til føre klubben ut av dette.

- Det finnes ingen panikk, alle hjelper og støtter manageren best mulig.

- En må også bare ha troen på hverandre. Manageren må beholde troen på spillerne og spillerne må beholde troen på manageren. Det er viktig at alle nå står sammen.

- Det er klart at dette ikke er bra for Liverpool FC, eller noen annen klubb, å tape fire på rad. Det er en dårlig periode og supporterne føler det like mye som alle i klubben gjør det.

- Alle må stå til ansvar. Når du har suksess får alle en del av kreditten, og slik skal det være. Når det så går dårlig må det motsatte gjelde. Spillerne må reise seg, men det gjelder også for alle andre.

- Folk har gjort feil, men det er hvordan du slår tilbake som er det viktige. Alle ønsker nå en seier. Den beste måten å få til det er å holde sammen og ikke rette pekefingeren på noen hviske og tiske i hjørnene.

- Liverpools supportere var glimrende mot Lyon, og de løftet taket etter at Steven gikk av fordi de visste hvor viktig han og Fernando er, og Glen Johnson som også var ute med skade. Men spillerne kan ikke være avhengig av at supporterne skal bære dem frem, av og til må de også løfte supporterne.

- Taper du fire kamper på rad vil du ikke få mye ros, men du kan ikke ta innover det mye av det som står i avisene. Det vil bli kritikk, noe av det konstruktivt, og Rafa vil legge merke til det. Noe vil han se helt bort i fra.

- Liverpool Football Club og majoriteten av folk ønsker på ingen måte at Rafa skal forsvinne.

- Du kan forstå frustrasjonen til supporterne, men Liverpools supportere er glimrende til å støtte manageren og laget.

- Det er i motgang at de er som sterkest.

- Jeg kjenner til hva manageren forlanger av støtte fra sin stab, fordi jeg har vært i samme situasjon. Jeg vil like å tro at jeg gir sjefen samme støtte som jeg hadde forventet. Det er den eneste måten å gjøre det på.

- Husk, spillerne er de samme spillerne som var så nærme i fjor, utenom Xabi Alonso. De har ikke blitt dårlige spillere over natta, de har bare mistet selvtillit.

- De vet at de er bedre spillere enn de ser ut som for øyeblikket. Alle vet det, men de er nødt til å tro på det.