- Klubbledelsen må handle raskere

Rafael Benitez er lei av handlingslammelse og sendrektighet fra klubbledelsens side, og frykter at han skal miste spillere som Agger, Kuyt og Arbeloa av den grunn.

Rafael Benitez er misfornøyd med at klubben (les; Rick Parry) har vært for treg til å komme i gang med kontraktsforhandlingene med Daniel Agger. Spanjolen mener at sendrektighet fra klubbens side er årsaken til at man nok en gang står i fare for å miste en spiller for en slikk og ingenting. Manageren advarer nå også mot at det samme kan skje med flere andre spillere, dersom ikke klubbledelsen tar fatt i problemet og satser på å forlenge spillernes kontrakter på et tidligere tidspunkt.

Det hersker stor usikkerhet rundt Daniel Aggers fremtid så lenge han ikke har skrevet ny kontrakt med Liverpool, og i korridorene lusker AC Milan. Klubbledelsen startet kontraktsforhandlingene med Agger i november, men samtalene har stadig gått i stå selv om spilleren selv har uttrykt ønske om å fortsette på Anfield.

Karer som Dirk Kuyt og Alvaro Arbeloa er også i samme situasjon som Agger. Det vil si at de til sommeren kun vil ha ett år igjen av sine kontrakter. Benitez oppfordrer nå klubbledelsen til handling, for å unngå usikkerhet også rundt disse spillerne.

- Klubben har vært for sen til å agere når det gjelder Aggers kontrakt, sier manageren til Liverpool Daily Post.

- Agger-situasjonen har nå havnet i avisene, fordi vi ikke var raske nok til å få dette i orden, legger han til.

- Jeg har snakket med Agger og hans agent, og Agger sier til meg at han ønsker å bli i klubben. Han er 100% lojal til klubben, men har ventet, ventet og ventet, og verken han eller agenten vet hva som skjer.

- Andre spillere kan havne i samme situasjon. Jeg ønsket selv å bli ferdig med mine kontraktsforhandlinger i løpet av en uke, slik at jeg kunne konsentrere meg om andre ting, da jeg tenker på hva som er best for klubben min, sier Benitez.

- Når det gjelder Agger, vet jeg ikke om jeg bør bekymre meg om Milan, men jeg vet at spilleren ønsker å bli i Liverpool. Han ønsker virkelig det, så vi bør kunne finne en løsning.

Da Steven Gerrard vær nær ved å forlate Liverpool sommeren 2005, begrunnet han det med sendrektighet fra klubbens side. Nå ser det ut til at samme historien gjentar seg opptil flere ganger. Benitez synes å være svært misfornøyd med at arbeidet med å fornye spillernes kontrakter trekker ut i tid, og det er en av grunnene til at han skal ønske seg mer kontroll over kontraktsforhandlinger, samt kjøp og salg av spillere.