- Kun cash for Keane

Ifølge Sky Sports News er Tottenham kun interessert i å kjøpe Robbie Keane, uten noen form for byttehandel. Oppdatert - Keane på vei til London. Chelsea anker rødt kort for Lampard.

Det siste fra Sky Sports News er at Tottenham har lagt inn et forbedret bud for Robbie Keane, og ikke vil være interessert i å involvere for eksempel Aaron Lennon i et bytte. Hvis Liverpool skulle akseptere dette vil en da forvente at de røde ønsker å bruke pengene, eller noe av pengene, til å skaffe en erstatter. Med seks og en halv time igjen til transferstopp vil det i så fall bli en kamp mot klokken.

Men et mulig salg av Robbie Keane er altså fortsatt aktuelt og Sky hevder at Liverpool er forventet å gi svar på dette i løpet av en times tid.

Siste: Keane skal nå være på vei til London for forhandlinger og mulig legetest, ifølge Sky.

Kanalen hevder også at Javier Saviola var et mulig mål for Spurs, men at han nå kan være interessant for Liverpool. Vi tror det er svært tvilsomt. Argentineren ble for eksempel avvist av Portsmouth i forrige uke fordi han var for dårlig trent.


Sky opplyser også at Chelsea, som forventet etter reaksjonene i går, har anket det røde kortet som Frank Lampard ble tildelt på Anfield.