- Kuyt er en spesiell spiller

Benítez hyller matchvinner Dirk Kuyt. Han er alltid årvåken i feltet. Få scoringer i gårsdagens kamp skyldes ikke mangel på kreativitet.

Rafael Benítez hyller Dirk Kuyt etter at han scoret seiersmålet mot Debrecen i går. Nederlenderen er nå klubbens tredje mestscorende i den gjeveste e-cupen.
- Dirk Kuyt er en spesiell spiller for oss. Han er en veldig god spiss. Han kan spille på høyre eller i midten. Han er alltid farlig, sier Benítez til Daily Post.

- Hans arbeid sørger for det. Han er alltid rundt straffefeltet for å ta fordel av situasjoner hvor keeper har blokkert eller reddet et skudd og ballen er fri.

- Han er alltid årvåken. Han ser situasjonen som den utvikler seg. Han er alltid klar for andreballen når den spretter i straffefeltet.

- Han har gjort det mange ganger tidligere, og han gjorde det igjen mot Debrecen. Jeg vet at han kommer til å vise den formen i fremtiden. Vi vil stole på at han vil gjøre det.

Liverpool slet med å finne veien til nettmakene mot Debrecen.
- Når det gjelder mangel på scoringer, er det ingenting vi kan gjemme oss bak. Jeg bekymrer meg ikke for antydningene om at vi mangler kreativitet fordi vi hadde mange veldig gode muligheter.

- Kampen viste hvor viktig det er å ta vare på disse sjansene.

- Albert Riera var alene mot keeper to ganger, mens Steven Gerrard også misbrukte en veldig god åpningsmulighet.

- Hele tiden lærer du om spillerne dine, men vi kjenner dem meget godt nå. Vi må løse en eller to små detaljer for å forbedre det vi gjorde.

- Men vi vant. Vi kan ta med selvtillit til neste kamp, borte mot Fiorentina. Vi har også begynt å vinne kamper etter hverandre. Selvtilliten i garderoben er stor.

- Vi møter Fiorentina neste gang. Selv om italienske lag er veldig vanskelige, tror vi at vi kan vinne der. Hvis vi klarer det, har vi seks poeng allerede. Det betyr at vi kan ta fatt på de resterende gruppespillskampene i en mer avslappet tone.