- Ligatittel nesten umulig uten seier i morgen

Rafael Benitez innser at det blir nesten umulig å vinne Premier League denne sesongen om hans lag ikke klarer å ta alle poengene på Old Trafford i morgen.

Som vi nevnte tidligere i dag, er Rafael Benitez en trepoenger unna å bokføre sin seier nummer 100 i Premier League. Til Liverpool Echo forteller manageren at han ikke var klar over dette før lokalavisen fortalte ham det.

- Dette var jeg ikke klar over, men det beviser at klubben beveger seg i riktig retning, uttaler Liverpool-manageren til Echo.

- Du oppnår ikke slikt uten å ha gode spillere, så dette skal troppen ha æren for, legger han til.

- En seier på Old Trafford vil gjøre seg i statistikken, men det som betyr mest er hvor mange poeng du samler i Premier League, og vi ønsker mer enn vi har akkurat nå. Det er det viktigste for oss.

- Vi vet vi kan slå hvem det skal være om vi spiller opp mot vårt beste, så det er hva vi må forsøke å gjøre. Vi oppnådde et meget godt resultat i Champions League tirsdag kveld, og nå må vi ta med oss selvtilliten fra kampen mot Real Madrid til kampen mot Manchester United.

- Vinner vi, kan vi fortsatt ha tittelen i tankene. Klarer vi ikke det, blir det nesten umulig å vinne ligaen, slår Benitez fast.

- Vi føler likevel vi befinner oss i en fantastisk posisjon. Mye bedre enn i fjor, avslutter han.