- Liverpool har presset

Sidney Goveu mener at hjemmelaget har alt å tape på Anfield og at hans lederlag Lyon vil være fornøyd med uavgjort. Gérard Houllier roser The Kop.

- Viktigere for Liverpool
Den erfarne angriperen Sidney Govou mener at presset er på de helrøde foran kveldens kamp i 3.runde av gruppespillet av Champions League. Lyon har vunnet sine kamper hjemme mot Fiorentina og borte mot Debrecen, mens Liverpool slo ungarerne på eget gress og tapte i Italia. Govou mener dermed at det er engelskmennene som ligger etter skjema, og som er mest avhengig av et godt resultat på Anfield.

- Dette er ikke en test for oss, sa den lille spissen på pressekonferansen. - Dette er bare en fortsettelse av gruppespillet i Champions League.

- Det er imidlertid en enorm kamp for dem. Det er en viktigere kamp for dem enn det er for oss.

- Liverpool har startet svakere enn de forventet. De er gruppefavoritten, og de ønsker å være med i kampen om kvalifisering videre.

- Uavgjort vil være et godt resultat for oss.


- Røde fans best i verden
Gérard Houllier er en aktuell mann for pressen foran Liverpool v Lyon, siden franskmannen har ledet begge klubbene i dette århundret. Han berømmer fansen på Anfield, og forklarer at han alltid vil ha følelser for klubben han bl.a. vant UEFA-Cupen med.

- Fansen på Anfield er fantastiske - de beste i verden, forklarer 62-årige Houllier. - Du ser syngingen ved begynnelsen av kampen og det gir deg gåsehud, det gir det en annerledes følelse.

- De støtter sitt lag veldig. De liker god fotball og de liker at laget vinner, men ikke nødvendig på en stygg måte - de vil gjerne at deres lag vinner med stil.

- Liverpool er en klubb med prestisje. For meg er de an av de beste, hvis ikke den beste, i Europa. De har fantastiske folk, en glimrende manager og gode spillere.

- Jeg vil definitivt være tilstede på kampen og jeg tror ikke jeg vil vise noen følelser hvem som enn måtte score, men alle vet at Liverpool alltid vil være dypt i mitt hjerte.