- Liverpool har priset ut Xabi

Guillem Balague tror Liverpool kan ha priset ut Xabi Alonso. Eks-Liverpool-spiller skriver ny kontrakt med Tranmere. McMahon er mannen som kan redde Newcastle, mener Mølby.

Xabi priset ut?
Sky Sports spanske fotballekspert, Guilem Balague, tror Real kan være i ferd med å trekke seg ut av forhandlingene med Liverpool om Xabi Alonso. Spanjolen med god kjennskap til spansk og engelsk fotball, og gode kontakter i Real Madrid og Liverpool, tror Liverpool kan ha priset Xabi Alonso ut av et salg til Real Madrid.

I sin blogg på Skysports.com sier Balague at Liverpools prisforlangende kan være så høyt at Real Madrid kan være i ferd med å trekke seg ut av en handel.

Spanjolene har brukt store penger på Kaka, Cristiano Ronaldo og Karim Benzema i sommer, og skal ikke være villige til å gå særlig mye høyere for å få baskiske Alonso til Madrid.

Ifølge Balague har Reals president, Florentino Perez, signalisert at Liverpools høye pris og tilbakeholdenhet i senkingen av prisen, være årsaken til at Real nå kan ha fått nok i forhandlingene.

- Problemene kan være at Perez ønsker at minst fire-fem av Reals spillere skal selges før han kan kjøpe, sier Balague til Sky Sports News.

Wesley Sneijder og Álvaro Negredo er to av spillerne som er nevnt i forbindelse med en handel med Liverpool. Vil spillere inngå i en handel med Liverpool, får Perez det som han vil. Da vil han både bli kvitt spillere og han vil få Liverpools prisforlangende ned.

Barnett med ny kontrakt
Liverpools tidligere midtbanespiller, Charlie Barnett, har signert en ny ettårskontrakt med Tranmere Rovers. 20-åringen spilte 33 ligakamper i sin debutsesong for Birkenhead-klubben og får ros av Rovers sin nye manager, John Barnes.

- Charlie er en talentfull ung midtbanespiller og jeg er glad for at han vil inngå i troppen min kommende sesong. Han har god teknikk, er lærevillig og jeg har likt det jeg har sett i sesongoppkjøringen, sier Barnes til Liverpool Echo.

Barnett vant to ungdomscupmedaljer med Liverpool (bildet, mot Manchester United), men forlot LFC for å få førstelagsfotball for ett år siden. Det fikk han på andresiden av Merseyelva og gjorde en god sesong på tredje nivå i ligasystemet.

- Jeg har funnet meg godt til rette i Tranmere og er glad for å ha signert en ny kontrakt med klubben. Med ny manager og de nye signeringene som er gjort, håper jeg vi kan gjøre det enda bedre enn vi gjorde siste sesong, sier Barnett som ikke er i Barnes sin startoppstilling i dagens vennskapskamp med Preston North End på Prenton Park. Barnett spilte de siste 20 minuttene i en kamp som endte med 2-1-seier til Championship-laget Preston.

McMahon rette mann, sier Mølby
Den tidligere Liverpool-spilleren er mannen som kan redde Newcastle United. McMahon, som spilte 204 kamper og scoret 29 mål for de helrøde mellom 1985 og 1991, er toppfiguren for selskapet Profitable Group, som nå vurderer å gå inn på eiersiden for Toon.

Jan Mølby, som spilte på midtbanen sammen med Macca på 1980-årene, går nå ut og sier at Steve er rette mannen til å redde kriserammede Newcastle, som rykket ned til Championship etter siste sesong.

Profitable Group har kommet med et tilbud på laget fra Nord-Øst og venter på en respons. Mølby er overbevist om at gruppens kommersielle direktør har kvalitetene som skal til der andre har feilet.

- Steve har mye fotballkunnskap, og har vært involvert med noen mektige finansfolk i USA. Gruppen er veldig fornøyd med Steve, som er som døråpner å regne for dem, sier Mølby til lokalavisen The Shields Gazette.

- Geordies og Scousers er ganske like og har de samme interessene. De liker en god latter, en øl og fotball. Jeg er sikker på at han har mye å tilby Newcastle, sier Mølby.