- Liverpool må ikke få score

Sergio Ramos er opptatt av å forhindre Liverpool-scoring på Santiago Bernabeu i neste uke. Liverpool Legends spiller oppvisningskamp mot Celtic i Irland i midten av mars.

I Madrid har man allerede fullt fokus på 1/8-finalen i Champions League mot Liverpool i neste uke. Forsvarer Sergio Ramos uttaler i dag til Reals offisielle nettside at det blir svært viktig å hindre Liverpool i å score på Santiago Bernabeau. Ramos spår en defensiv kamp, der taktisk dyktighet kan bli helt avgjørende.

- Liverpool har et godt lag. Vi må unngå baklengsmål på hjemmebane og så prøve å score på Anfield, lyder suksessoppskriften til Ramos.

- Jeg tror vi kan slå dem. Det blir to store kamper, hvor jeg møter mange av mine lagkamerater på det spanske landslaget. Det gleder jeg meg til.

- Alle drømmer om å spille på baner som Bernabeu og Anfield. Publikum få stor betydning, og vi vil prøve å få i gang våre supportere.

Legendekamp i Irland
Liverpool Legends skal spille oppvisningskamp mot Celtic Legends i Cork i Irland mandag 16.mars. På Liverpools lag stiller John Aldridge, Ronnie Whelan, Steve McManaman, Jason McAteer (bildet under) og flere andre kjente havn, mens karer som Frank McAvennie, John Collins og Johan Mjällby blir å finne i troppen til Celtic.