- Liverpool må vinne

Liverpool må for all del ikke legge seg bakpå og satse på uavgjort. Det sier Alvaro Arbeloa. Anfield-publikummet blir viktig i kveld, tror han.

Alvaro Arbeloa mener Liverpool ikke skal spille på uavgjort, men gå for seier mot Real Madrid på Anfield i dag for å forsikre seg at de avanserer til kvartfinale.

Den spanske høyrebacken er tvilsom til kveldens kamp etter en hamstring-skade i det første oppgjøret på Santiago Bernabeu stadion.

- Vi vil på ingen måte hvile på lauvbærene våre, men trekke fordelen vi har av et Anfield-publikum som vår tolvte spiller. Sammen skal vi ta en ny berømt seier i Europa.

Scorer de, så er vi likt, men vårt mål fra kampstart er å forsøke å vinne kampen. Du kan ikke bare gå uttil en kamp og se hva som skjer, spesielt ikke mot Real Madrid. Du må ta styring i kampen selv.Champions League-kveldene på Anfield er veldig spesielle. Fansen presser oss framover og de er bakoss og gjør oss spillere oppofrende. Som spiller får du lyst til å kjempe hardt for hver ball og til syvendeog sist gir det deg mer energi.