- Lucas har vært vår beste spiller

Benítez synes at Lucas har vært Liverpools beste spiller under pre-season. Brasilianeren er glad for å ha vært med på alle sesongforberedelsene i år. Han føler seg som en bedre spiller.

Rafael Benítez har nettopp hentet Alberto Aquilani fra AS Roma, men påpeker at det er flere spillere som kan gjøre en god jobb på midtbanen. Ifølge Benítez har Lucas Leiva vært Liverpools beste hittil i sommer.
- Albertos pasningsspill er fremragende. Han er også farlig på den siste tredjedelen av banen. Han kan gi oss flere valgmuligheter i angrep.

- Akkurat som med Glen Johnson er vi spente på Aquilani, men vi må ikke glemme at vi har andre spillere som kan gjøre en jobb på midtbanen, forteller Benítez i dagens kampprogram.

- Lucas forbedrer seg hele tiden. Han har vært vår beste spiller i pre-season. Vi er virkelig fornøyd med ham også.

Lucas Leiva har tidligere denne uken fortalt at han er klar til å fylle Xabi Alonsos sko. Brasilianeren har for første gang i Liverpool-karrieren en hel pre-season bak seg.
- Jeg har virkelig nytt pre-season, sier Lucas til Liverpool Echo.

- Det er den første hele jeg har hatt siden jeg signerte for Liverpool, og det har vært stort for meg. Nå føler jeg meg mye tryggere og i bedre form. Jeg tror at jeg er en bedre spiller enn forrige sesong.

- Jeg jobber hardt på trening for å prøve å ta en plass på laget. Jeg har spilt mange minutter under pre-season. Det har gitt meg mer selvtillit.

- Jeg føler meg bedre, og forhåpentligvis blir det en god sesong for meg. Jeg ønsker å spille hver uke, men jeg vet at Liverpool har en sterk tropp. Jeg må bare vente og respektere avgjørelsene til Rafa.