- Må beholde Agger

Gary Gillespie håper at Daniel Agger blir på Anfield for å kjempe om en plass på laget. Ingen bedre klubb å utvikle seg i. Ser et fremtidig stopperpar i Agger og Skrtel.

Daniel Agger er en av flere spillere som har en kontrakt som utløper sommeren 2010, men ennå ikke har signert en ny avtale med Liverpool. 24-åringen mistet mye av forrige sesong med en metatarsalskade, og denne sesongen har han også slitt med skader. Dansken har kun startet 10 ligakamper denne sesongen. Rafael Benítez har stort sett foretrukket Carragher og Skrtel på stopperplass. Den tidligere Liverpool-spilleren Gary Gillespie var mye skadeplaget i sin karriere, og vet hvordan Agger må føle. Likevel oppfordrer han dansken til å bli på Anfield og kjempe om en plass på laget.
- Du må ha tro på egne ferdigheter for å gå til en klubb som Liverpool. Agger vil føle seg veldig frustrert med hvordan sesongen har vært for ham.

- Når laget gjør det bra, er det vanskelig å spille seg inn uavhengig av hvor bra du gjør det. Du føler at du banker hodet ditt mot en mursteinsmur.

- I det moderne spillet er det vanskeligere å være tålmodig. Alt du kan gjøre er å ta fatt på arbeidet på treningsfeltet.

- Det er ingen tvil om at Agger besitter kvalitet, men han må bare innse at folkene foran ham i køen gjør en god jobb. Hans tid kommer, akkurat som med meg.

Agger har til stadighet blitt linket til et klubbskifte, spesielt Juventus og AC Milan har vært nevnt på ryktebørsen.
- Det vil være en stor skam om han skulle dra, ikke bare for klubben, men også for Daniel selv.Han er i en klubb hvor han kan utvikle seg. Han vil få muligheter.

- Hyypiä har kommet til slutten av sin karriere, og Carragher kan ikke holde på i evighet. Jeg kan absolutt se en fremtid for Agger og Skrtel som de to midtstopperne.

- Det er vanskelig for Agger akkurat nå, men han må se det i større sammenheng. Det finnens ingen flottere fotballklubb å være spiller i.