- Madrid har lagt inn bud på Silva

Real Madrid skal ha lagt inn bud David Silva, som helst ønsker seg til Barca. Martinez vil bli i Bilbao. Går i tog for Hillsborough. LFCTV vil ikke gå under med Setanta.

I følge sportsavisen Sport med tilhold i Barcelona, skal Real Madrid nå ha lagt inn et bud på David Silva. Valencia-vingen ble tidlig nevnt som Rafael Benítez sitt hovedmål på overgangsmarkedet denne sommeren, men at man ville slite dersom de to spanske storklubbene meldte seg på i en budkamp. Nå ser det ut til at det vil skje.

Silva ønsker nemlig selv, i følge avisen, helst å spille for Barcelona. Han skal alltid ha vært begeistret for klubben, og for måten de spiller fotball på. Hans beste venner på landslaget skal også være Iniesta og Xavi. Valencia må som sagt selge, og hadde et håp om å kunne beholde David Silva dersom de lot David Villa gå - men når det nå ligger et bud på bordet for dem begge fra hovedstadsklubben, så må de muligens la begge gå.

Uansett, så kan det nå se ut til at Liverpool har tapt kampen om den spanske landslagsspilleren.

Martinez vil bli i Bilbao
Javi Martinez er en spiller som har blitt linket til Liverpool over flere sesonger. Den unge midtbanespilleren ble også i mange aviser utropt som et av Liverpools hovedmål da Gareth Barry gikk til Manchester City. De lyseblå fra Manchester har også Martinez i kikkerten, men hovedpersonen selv tar det hele med stor ro.

- Sannheten er at jeg ikke er interessert i dette. Jeg fokuserer på min klubb, og interesserer meg ikke for rykter. Jeg har mange år igjen av min kontrakt, og er veldig fornøyd med å være i Bilbao - og ønsker å fortsette. Sannheten er at jeg ikke ønsker å flytte på meg, sier Martinez i føle Setanta.com.

Han liker dog å bli linket til store klubber, ettersom det viser at han gjør sakene sine bra.

- Det er som at folk forteller deg at du gjør det som du skal. Det er gledelig, men det er alt. Det gjør meg stolt at slike lag blir nevnt, men du vet aldri hva som er sant og hva som er tull. Det er derfor jeg er uinteressert i det, selv om det er en ære.

På spørsmål om Liverpool har vært i kontakt med spilleren, svarer han

- Nei, nei og nei.

I tog for Hillsborough
Det er planlagt en marsj gjennom Londons gater, når en underskriftskampanje for rettferdighet for de som mistet sitt liv på Hillsborough skal overrekkes til statsminister Gordon Brown 20. juni. Det er ventet at over 10,000 vil delta i toget, med supportere fra flere klubber.

Folk blir oppfordret til å møte ved Temple Place East klokken 1pm lokal tid, og marsjen starter en time senere, melder Liverpool Daily Post. Toget vil gå gjennom Victoria Embankment og Horse Guard Avenue, før seks personer skal gå inn i Downing Street nummer 10 for å overrekke de 25.000 underskriftene.

Mer informasjon om March4Justice finner du på denne linken.

LFCTV vil ikke gå under med Setanta
Den irske TV-kanalen Setanta er i krise, og skylder Premier League hele £30 millioner. Etter at BSkyB ikke ville gi TV-kanalen hjelp med et lån på £50 millioner (som i tillegg ville inkludert Setantas 46 livekamper for Premier League neste sesong) tyder mye på at kanalen vil gå under administrasjon.

ESPN er nå favoritter til å overta Setantas livedekninger av Premier League neste sesong, dersom kanalen går under administrasjon.

Det er som kjent Setanta som har TV-rettighetene til å sende LFCTV på fjernsyn, men den kanalen vil ikke gå under dersom kanalen må under administrasjon. TV-skjermene vil være svarte en liten periode, men bare frem til en avtale med et annet TV-selskap er i boks. Ansatte i LFCTV tror dette vil påvirke kanalen minimalt, ettersom det blir sendt online og i over 80 land.

- Vi er klar over ryktene om Setantas fremtid, og vi jobber med å sikre at dersom noe vil forandre seg for dem, så vil Liverpool-supporterne fortsatt ha tilgang til LFCTV.