- Målet var for supporterne

Gårsdagens store helt tar seg i dag tid til å hylle supporterne, og er selvsagt fornøyd med å bli matchvinner. Han mener det er et godt tidspunkt å møte Chelsea på i CL.

Det tok helt av på tribunen da Yossi Benayoun satte inn sin 0-1 scoring i det 92. spilleminutt i går. Målet sørget for at gulldrømmen fortsatt lever på Anfield, og kom på et tidspunkt da alle var voldsomt frustrerte.

- Vi har de beste supporterne i verden. Du kan se det hver gang vi spiller, både hjemme og borte, så støtter de oss alltid. Det var fint å score, for å se dem feire på den måten på slutten, sier israeleren i dag til Liverpoolfc.tv.

- Det var en fantastisk følelse å score i det siste minuttet, fordi vi hadde misbrukt så mange sjanser, og du tenker at det er en av de dagene da ingenting går inn. Så det å score på slutten gjorde alle glade.

- Jeg tror vi har bevist i mange kamper denne sesongen at vi vil kjempe og gjøre vårt beste helt til det er slutt. Vi har vunnet mange kamper denne sesongen i sluttminuttene, og det viser at vi har sterk karakter. Det er en lang vei å gå. Forhåpentligvis vil vi fortsette å vinne, mens United kan miste noen poeng. Seieren på Old Trafford var veldig viktig for oss, fordi den viste alle at det var mulig å slå dem.

- Det er vanskelig å få med seg tre poeng borte mot Fulham, men vi har klart det. Det var en viktig seier, spesielt etter å ha kommet tilbake fra landslagspausen.

Yossi mener Liverpools gode form gjør dette til et bra tidspunkt å møte Chelsea på.

- Vi har selvtillit, men tenker bare på vår neste kamp, og det er Chelsea i Champions League. Vi er i vår beste form for sesongen, og ser frem til det. Chelsea spiller bedre nå under Guus Hiddink, og de har mange kvalitetsspillere, så det er ingen favoritt i dette oppgjøret.

- Vi vil gjøre vårt beste, og forhåpentligvis vil vi vinne og holde nullen, så kan vi reise til Stamford Bridge fulle av selvtillit. Alle vil gi 100 prosent og alle vil være klar for denne kampen. Du kan ikke være for sliten for kvartfinalen i Champions League, avslutter Liverpools nummer 15.