- Marginene er ikke på vår side

Albert Riera synes Liverpool har hatt mye stang ut i det siste, samtidig som Manchester United har hatt stang inn. Jermaine Pennant gleder seg til å spille kamper igjen.

Albert Riera mener det er uflaks som har ført Liverpool ned fra tabelltoppen i Premier League.

- Det var skuffende å spille uavgjort mot Everton, men vi må fortsette ufortrødent videre. Det er mange kamper igjen før sesongen er over, så vi må bare fortsette i samme stil som vi har gjort mesteparten av sesongen, uttaler venstrevingen til Liverpool Daily Post.

- Vi hadde virkelig troen på at det skulle gå veien da vi tok ledelsen, da vi ikke har hatt for vane å slippe inn mål når vi har tatt føringen. Jeg syntes vi forsvarte oss bra, og skapte samtidig sjanser fremover. Everton var heldige mot slutten, legger han til.

- Vi har ikke hatt for vane å slippe inn mål på frispark, slik som vi gjorde mot Everton. Vi har forsvart oss bra på dødballer, og slipper normalt sett ikke inn mål på denne måten like før slutt.

- Jeg liker ikke å snakke om at andre lag har flaks, men for tiden scorer Manchester United mål i siste spilleminutt, mens vi får mål i mot helt på tampen. Vi har i det minste fortsatt like mange poeng som United, og vi skal fortsette å kjempe for å holde tritt med dem.

- Vi har en vinnermentalitet i garderoben, så uavgjort mot Everton er ikke noe vi er fornøyd med når vi ønsker å vinne alle kamper.

Mandagens kamp var kun andre gang denne sesongen at Liverpool har tapt poeng når de har scoret det første målet. Første gang var i sesongens eneste ligatap så langt, mot Tottenham på White Hart Lane den 1.november.

- Man kan se tilbake på kampen mot Everton og vurdere det på to måter. Enten så tok vi et nytt poeng, eller så tapte vi to. Vi må være positive, siden vi fortsatt bare skriver januar. Det er mye igjen av sesongen. Vi får se på det som et poeng tjent, for det vil aldri være lette kamper mot Everton.

- Vi har flere kamper igjen mot våre argeste rivaler i tetstriden, så vi får bare holde koken. Fra i dag av vil vi begynne å forberede oss til neste kamp.

- Jeg syntes Everton spilte veldig bra, og de visste hvordan vi ville spille. Når du leder 1-0, er det ikke alltid lurt å gå for mål nummer to. Vi ønsket å holde mest mulig på ballen, men Everton kjempet videre og fikk sin scoring.

- Everton prøvde å gjøre ting som vi ikke var komfortable med, og det preget første omgang. Etter pause var vi mye bedre, og vi hadde andre muligheter utenom scoringen vår. Etter at vi scoret burde vi kanskje ha gått hardere ut for å få mål nummer to. Det var følelsen vi satt igjen med i garderoben etterpå.

- Vi vet det var en ny uavgjortkamp på hjemmebane, men denne kan ikke sammenlignes med kamepene mot Hull, West Ham, Stoke og Fulham. I de kampene la motstanderen seg bakpå for å forsvare seg, og vi klarte ikke å score. Mot Everton var det annerledes, da begge lag angrep og det var veldig jevnt. Men jeg ble likevel overrasket over at vi slapp inn et mål på denne måten helt mot slutten, etter at vi hadde tatt ledelsen. Vi skapte mange flere muligheter enn i de andre uavgjorte hjemmekampene, og vi følte at vi spilte mye bedre enn i de andre uavgjortkampene.

- Søndagens cupkamp vil bli like viktig. Det er et lokaloppgjør, og det er alltid store kamper. Det blir jevnt. Det er ikke en ligakamp, men vi forventer samme type oppgjør. Vi ønsker å vinne, fordi vi ønsker å gå til topps i FA-cupen.

Pennant gleder seg til å spille kamper igjen
Jermaine Pennant har uttalt seg om låneovergangen fra Liverpool til Portsmouth. Vingen mener det er større sjanse for at han får spille kamper på Fratton Park enn det var på Anfield, og han ser frem til å spille under tidligere lagkamerat Tony Adams.

- Tony var veldig ivrig etter at jeg skulle komme hit, og det er viktig at manageren virkelig ønsker deg. Jeg elsker å spille fotball. Jeg har ikke spilt kamper på lang tid, så jeg har nesten glemt hvor morsomt det er, uttaler Pennant til Liverpool Daily Post.

Liverpool FC melder for øvrig på sine offisielle nettsider at de siste detaljene i Pennant-overgangen blir formalisert i dag. De røde er som kjent enige med Portsmouth om en låneavtale, og de siste papirene skal gå i orden i løpet av formiddagen.

Jermaine Pennant har kun spilt fire kamper for Liverpool denne sesongen. Tre i ligaen og en i ligacupen.