- Mascherano har innsett at han blir

Javier Mascherano vet at han blir værende i klubben. Han har akseptert at fremtiden hans er her, forteller Rafael Benítez. Rafa avslutter jakten på Michael Turner?

Rafael Benítez mener at Javier Mascherano er i bedre humør og på vei mot sitt beste spillemessig. Under pre-season har argentinerens tanker av og til vært helt andre steder. Benítez føler seg trygg på at midtbanespilleren nå innser at han er en viktig spiller for Liverpool, og vil svare med å være et godt eksempel for klubbens yngre spillere.
- Det har vært en betydelig forbedring i spillet hans de seneste ti dagene. Han har vært mye mer fokusert, og vi ser den virkelige Javier Mascherano igjen, sier Beníetz til Daily Mirror.

- Han er nå fullt fokusert på oss og hva vi kan oppnå sammen denne sesongen. Jeg kan garantere det 100 prosent. Vi har snakket om hans situasjon tidligere, og vi har snakket igjen.

- Han har akseptert at hans fremtid er her. Han kommer til å være en viktig spiller for oss igjen.

I sommer ble Mascherano stadig linket vekk fra klubben. Spesielt Barcelona har vært interessert i argentineren. Det ble fryktet at Mascherano vil bli opprørt over at Alonso skulle få reise og ikke ham, men Benítez mener at Mascherano har fått vist hvor viktig han er for klubben. Benítez valgte å la Alonso gå, men beholde Mascherano. Det viser hvor høyt manageren verdsetter 25-åringen.
- Tidligere var det vanskelig for ham fordi alle snakket om hva som kanskje ville skje, og han kunne se at Alonso var på vei vekk.

- Men han har lagt alt det bak seg nå. Det hører fortiden til. Han innser hvor viktig han er for oss og at han har et eksempel å sette, og han har forandret seg mye.

- Jeg har sett en stor forskjell på ham. Han vet at han blir, og han er klar på det mentalt. Han er klar til å være en leder for resten av spillerne.

Benítez stopper jakten på Turner?
Daily Mirror hevder at Rafael Benítez kan være i ferd med å trekke seg fra jakten på Hulls midtstopper Michael Turner. Hull krever £10M i overgangssum. Benítez ønsker å hente Turner, men skal ikke være villig til å betale en slik pris for spilleren.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.