- Min scoring!

Mascherano hevder hardnakket at han må krediteres åpningsmålet mot Everton, og ikke et selvmål av Yobo. Målet var et stort øyeblikk for ham. Seieren var fortjent. Tøff midtbanekamp.

Javier Mascheranos skudd fra distanse i det 12.minutt skiftet kraftig retning på Evertons midtstopper Joseph Yobo og utmanøvrerte Tim Howard. De fleste vil se på scoringen som et selvmål, men Javier Mascherano, med kun  én nettkjenning på 108 Liverpool-kamper, ønsker naturlig nok å få også denne scoringen kreditert.
- Jeg synes det er mitt mål fordi jeg forsøkte å score på skuddet, sa 25-åringen til Liverpoolfc.tv i spillertunnelen etter kampen.

- Det var et svært viktig øyeblikk for meg fordi jeg ønsker å gjøre mitt beste.

- Denne sesongen har noen kritisert mine avslutninger, men jeg forsøker å forbedre dem, og jeg er fornøyd med dagen i dag.

Dirk Kuyt sikret Liverpool en 2-0-seier på Goodison Park. Det var de rødes tredje strake ligaseier i naboens hule for kun tredje gang i historien.
- Vi er virkelig fornøyd fordi det er en spesiell kamp for supporterne og klubben. Jeg tror alle Liverpools supportere vil være fornøyd med resultatet.

- Det er alltid viktig å vinne et lokaloppgjør. Vi vet hvordan supporterne føler for kampen. Selv om det bare er tre poeng, er det tre veldig viktige poeng.

Mascherano forteller at Liverpool måtte kjempe hardt for de tre poengene.
- Det var en vanskelig kamp. Vi måtte kjempe for seieren. De hadde spillere på midten som spiller fysisk, så det er vanskelig å spille mot dem. Jeg synes vi fortjente seieren. Vi er glade.

Seieren betyr at Liverpool har gått ubeseiret gjennom november - to seirer og tre poengdelinger.
- Det er viktig for oss å holde det gående. Vi kan ikke fortsette å tenke på i dag. Det er viktig for oss å forsøke å vinne tre eller fire kamper på rad og komme oss oppover tabellen.